View Full Version : Задна емблема
Колеги миналата седмица ми изтърбушиха задната емблема на 146-та и сега ме дразни черната ключалка отдолу. Някои да се е сблъсквал с този проблем. В сервиза на Динекспрес в Пловдив ми искат 70 лв. за нея в комплект с елементите :shock: .
Казаха, че била от 5 елемента или нещо такова. Може ли да се намери на старо някъде и струва ли си да я търся или да се прежалвам.
radko_88
07-05-2007, 19:47
колега по моргите в Пловдив има колкото искаш и определено цената няма да е такава
Sergey_gigov
08-05-2007, 09:56
на скоро сменях заден капак и цяла задница - за моя радост на капака имаше и ключалка с емблема .
сега имам цяла ключалка оборудвана -само че емблемата е малко изтрита - пробвай из моргите и ако не намериш ще ти я пратя
Абе баш за задна емблема малко зор се намира по моргите ама пробвай де нищо не пречи.
Благодаря за инфото. А някой има ли идея как се сменя, че като гледам май се маха и кората от вътрешната страна на багажника.
Nasko_77
09-05-2007, 13:26
Благодаря за инфото. А някой има ли идея как се сменя, че като гледам май се маха и кората от вътрешната страна на багажника. Маха се кората, да. И трябва да си с тънки пръсти щото.... Абе голям к.. е. И на моята са я били откраднали явно. Добре, че предишния собственик е бил купил резервна та я намерих в багажника. Само дето не е могъл да я сложи завалията :lol:
Sergey_gigov
09-05-2007, 16:58
много е лесно - сваляш задната кора на капака - и ти се открива пространство има 1 зегерка която държи всичките работи само я слагаш и там иде малко по сложното ---- отвън има 1 пружинка която се движи в канал - само това е малко по сложно , но със пинцетата става като детска игра .;)
Моите не са ги крали,но са в ужасно състояние.Предната е избеляля,задната олющена :cry: Питах тук някой дали може да направи подходящи лепенки с емблемата,които да лепна варху старите но..... Казаха ми Sraaa ,писах му няколко пъти,но ми каза че вече не правел. Някой ако може да помогне да пише plss