View Full Version : alfa romeo 147
B.Andreev
14-02-2018, 14:34
https://www.cars.bg/offer/c2443496
Това е колата която искам да закупя, интересувам се някой гледал ли я е? Аз бях там, пробвах я в паркинга, но нищо няма как да се разбере... някой закачал ли я е? Човека каза че имала вибрации от дисковете трябвало да се минат.
https://www.cars.bg/offer/c2443496
Това е колата която искам да закупя, интересувам се някой гледал ли я е? Аз бях там, пробвах я в паркинга, но нищо няма как да се разбере... някой закачал ли я е? Човека каза че имала вибрации от дисковете трябвало да се минат.
И на какво ще се минат на струг ли ?
B.Andreev
14-02-2018, 14:46
Така каза да, и шофьорската седалка е прокъсана
Така каза да, и шофьорската седалка е прокъсана
Спирачни дискове никога не се минават на струг за изправяне!!! Купуват се нови и се сменят. Те ако са криви значи са прегрявали при предишния собственик
Никакъв проблем не е.
Новите дискове са по 60 лева бройката. Тва не трябва да те отказва, колата изглежда добре.
Да сваля на 3500 и я отнасяй.
Също да провери тази кола отписана ли е от Италия !
S_BANKOV
14-02-2018, 17:14
кожа няма, волана обикновен, душа няма, удар има.
Или щото е евтина.
А да от криви дискове не тресе докато я караш.
кожа няма, волана обикновен, душа няма, удар има.
Или щото е евтина.
А да от криви дискове не тресе докато я караш.
Kъде има удар?
А волана е идеален, няма грозни копченца да се изтъркат и да светят накриво, нито пък ще трябва да се чудиш как да ги връзваш когато си сложиш истински плеър на мястото на тоя смешен дискмен.
S_BANKOV
14-02-2018, 18:58
Е отпред е видно, че е събирана на бързо.
Даже няма MP3. А малките изтъркани копченца се подменят че даже не са и скъпи.
Иначе е така, волана е като нов, са не кажа нов.
35 лева са грозните копченца, и още 90 лева е модула, за да можеш да ги свържеш към pioneer/alpine/sony/jvc плеър.
Много пари за нищо, все пак плеъра е на 25 сантиметра вдясно от волана, не пречи да се "пресягаш" за да ти е нужно дистанционно. Не е в багажника все пак. :D
Е отпред е видно, че е събирана на бързо.
Даже няма MP3. А малките изтъркани копченца се подменят че даже не са и скъпи.
Иначе е така, волана е като нов, са не кажа нов.
Колега, ще опишеш ли моля кое те кара да мислиш, че е размазвана, защото аз гледам гледам и не виждам.
B.Andreev
15-02-2018, 13:59
Не е удряна колата! И да ви кажа честно толкова дараци гледах че се реших да си оправя моята която е 2001г и изглежда по добре от всички тези които гледах..
Ali.Sali
15-02-2018, 15:02
Не ми се вижда да е удряна, но всичко е възможно. Голяма част от новия внос в България е удряно, особено от Италия.
В крайна сметка кола е, удря се, после поне да е качествено събрана и съобразено с цената. Виждал съм разни извращения, на които дори фаровете не са наместени като хората, бронята с луфтове и т.н. , да ти стане ясно как е удряно. Изумява ме как на снимките всичко е перфектно, а като отидеш в повечето случаи реалността е много различна.
Все пак конкретно тази ми изглежда добре, а аз също нямам мулти-волан, и не ми пречи - на 10 сантиметра е, сменям си ги така и ми е удобно. Изобщо не ме бърка, даже изчистено ми се струва по-добре. Лично мнение де. Не е нещо, за което да се хванеш - музика всеки може да си слага и преправя, важното е колата да е в добро техническо състояние. Музиката е екстра.
На снимките всичко е перфектно, защото на нашите сайтове са с малка резолюция, и дори да са правени с хубав фотоапарат, пак не се виждат както трябва.
S_BANKOV
15-02-2018, 17:00
чакай чакай не съм използвал термина размазвана.
Загледай се отпред в ляво и в луфтовете на капака.
Гледах и от ляво по посока на движението, и отляво на снимката и пак не виждам нередности. От друга страна, заглеждайки се в колите по улиците в Италия, единствените без надрани брони, смачкани номера и т.н са тези на възраст под две години, така че е нормално да се очаква броните да са пребоядисани. Нашаркай на снимката ако ти се занимава.
B.Andreev
16-02-2018, 00:28
Не е пребоядивана нито пастирана нито прана.. Натурална е поне на външен вид... Шофьорската седалка там където са документите е прокъсана само.. Може би се отказах най-много заради черната котка която се качи върху нея и я препика докато бях на оглед хахахаха
S_BANKOV
16-02-2018, 08:48
Не ми се рисува, още повече от телефона. Казах ти къде виждам "проблем"
Успех на продавача, и дано попадне на някой който ще я върня на пистата.
Но за мен в тая кола само цвета си заслужава, нищо повече.
INTEGRALE
17-02-2018, 14:44
Пичове, колата изглежда добре поне на снимки. И ако работи добре си е екстра. Разсъждавате все едно гледате кола за 50 000. Искате за няма 4 000 колата да е като от магазина. Поне на обява за тези пари дори и 2007-а си е екстра. Интересно ми е какво очаквате от кола за тези пари.
4000 лв. не са малко пари за БГ. И от там следва,че трябва да се подбира какво се купува за тях. А не на всяка цена да ги дадеш за на някой таралясника !
INTEGRALE
17-02-2018, 20:14
4000 лв. не са малко пари за БГ. И от там следва,че трябва да се подбира какво се купува за тях. А не на всяка цена да ги дадеш за на някой таралясника !
Разбире се, че трябва да се подбира, Но няма как да вземеш кола, която е струвала 20000 евро нова и да няма грам забележки за под 2000 евро. За тези пари трябва да направиш компромис било с модел, година, оборудване или състояние.
S_BANKOV
18-02-2018, 15:17
Въпроса е дали си струва компромиса с комфорта и точно тоя двигател