View Full Version : свещи
свещи шампион стават ли за 146 ако не какви да тарся...
Те стават ама хората препоръчват Denso Iridium
аз пък съм със шампион ;)
Гиги и той, па незнам другите кво карат.....
Те затва ви тупат всички с иридиум :idea: Та даже и дизелите :!:
Стига си срал с тоя утрепан шампион :idea:
WhitePower
09-05-2007, 18:01
ако знаеш как псувам шампионите
скъсе се при стягане и не питаи как се маха резбата от главата
Стига си срал с тоя утрепан шампион :idea:
аве еййй, пича пита дали стават !
а не дали са върха...
много добре знаеш че само парите ме спират да си взема денсо !
Кенеф били шампиона ма при мен изкараха вече 35000км пък и колата си върви що годе, даже и на разход го докарва. Но не са върха.
А къв дизел кви печки :roll:
Nasko_77
10-05-2007, 10:09
Стига си срал с тоя утрепан шампион :idea: Добре бе Бобо, аз съм с BOSH все още. Засега проблеми не ми създават. По нататък разбира се ще ги сменя с други ако започнатда се ебават. Но да разбрам ли, че ако и сложа точно ДЕНСО ще върви по-добре??? Или просто ще изкарат по-дълго само:roll: Сега си върви много добре.
Кенеф били шампиона ма при мен изкараха вече 35000км пък и колата си върви що годе, даже и на разход го докарва. Но не са върха.
а колко струват горедолу може ли да споделиш? мерси!
а колко струват горедолу може ли да споделиш? мерси!
към 130 лева ако не ме бърка паметта :wink:
А Денсото около 260 :wink:
http://cgi.ebay.de/Denso-Iridium-Tuning ... otohosting (http://cgi.ebay.de/Denso-Iridium-Tuning-Zuendkerzen-Husaberg-FC-FE-FS-450_W0QQitemZ280008787088QQihZ018QQcategoryZ76126Q QrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohost ing)
а денсо за алфата някакви по специални ли са или са скъпи щото са денсо просто? на линка гледам едната е по 15 евро значи 8 излизат 120...
http://cgi.ebay.de/Denso-Iridium-Tuning-Zuendkerzen-Husaberg-FC-FE-FS-450_W0QQitemZ280008787088QQihZ018QQcategoryZ76126Q QrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohost ing
а денсо за алфата някакви по специални ли са или са скъпи щото са денсо просто? на линка гледам едната е по 15 евро значи 8 излизат 120...
Денсо Иридиум са свещите за ТС-а :idea: :idea: :idea: виж им на тях цената :wink:
Crusader
10-05-2007, 16:57
Тука у манюала, пише: candele NGK PFR6B + PMR7A :wink:
е тия май са съвсем майка си и баща си, като цена :cry:
е тия май са съвсем майка си и баща си, като цена :cry:
Хахахах и на сичкото отгоре са по-зле от денсото :wink:
Стига си срал с тоя утрепан шампион :idea: Добре бе Бобо, аз съм с BOSH все още. Засега проблеми не ми създават. По нататък разбира се ще ги сменя с други ако започнатда се ебават. Но да разбрам ли, че ако и сложа точно ДЕНСО ще върви по-добре??? Или просто ще изкарат по-дълго само:roll: Сега си върви много добре.
Ти кви проблеми очакваш да почнат да създават да спре да пали ли ? Ми тая кола е с 8 свещи :idea: Виждал съм как си работи без грижи и 200 000км с НЖК ма тва значи ли че се постига оптимално горене :?: което е главната цел на всяка кола, за да се постигне минимален разход и максимално вървене :idea:
Един чисто нов бош кат твоя го сложих на Драго на ладата и човека не е особенно доволен :lol: А и бош на въпроса ми защо направихте обикновенни боклучести свещи за тоя мотор като минимума е платиниеви ми отговориха следното- " Ние сме БОШ и сме длъжни да имаме гама за всички коли" - което на мен ми прозвуча точно като тия свещи просто ги направихме да има ма дали стават :roll: