View Full Version : Пърдите ли пред половинките си?!
Понеже някой псевдо-моралист, за които пише Хашек в послеслова-предговор между двата тома на безсмъртната си творба, изтри идеята, аз пак днеска да ви попитам:
Пърдите ли пред половинките си?
Имате ли оная спойка, която ви прави едно цяло?
mirchozo
23-02-2018, 21:20
Чи къ
angelovi69
23-02-2018, 21:44
С кеф!
Пфф...само гледам децата да не са около нас....РяяЗЗЗ....и се хиля като идиот..даже и друг да пръдне пак ми е смешно. Жената казва,че съм редко откачен...
Оууу какви ги пускам, лееко надигам краче докато си лежа и стрелям. Тя обича да пуска от тихите, на мен ми потичат сълзи :D
Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
Злобич схвана идеята. Не говоря само за мъжката част.
Да, Ярослав Хашек има огромен талант - "пръднал така силно, че чак стенния часовник спрял".
"Гадното на новото гадже е, че пак трябва да се учиш да пърдиш безшумно"
old alfist
25-02-2018, 00:37
Пърдиада
(Пеньо Пенев)
Пърдете, братя, без стеснение,
не се измъчвайте от зор.
Защо ви е ограничение
там, дето нужен е простор?
Защо ви трябва да се стискате?
Пръднете си със силен глас,
със тон и тембър, както искате -
тенор, сопрано или бас.
Пърдете бавно, във анданте
или в алегро, в ритъм жив,
ту нежно, мазно, тип “глисанте”,
ту рязко - във речитатив.
Пръднята е физиология
и рядък кавалерски жест.
Във нея няма демагогия,
а доблест, рицарство и чест.
По принцип тя е облекчение
в хранителния ни режим,
затуй без свян и притеснение
пърдете да се напърдим.
Пърденето е ценно качество
и имай винаги предвид,
че тя е здраво доказателство,
че нямаш ти апандисит.
Пръднята, братя, дар божествен е,
че само здравий гъз пърди,
а щом е гръмка и тържествена,
тя никак, никак не смърди!
Пръдни и ти веднъж в живота си,
госпожо, без да се срамиш!
Аз знам, че всяка нощ в леглото си
ти без стеснение пърдиш!
Пръдни със мен, приятел, здравата,
пръдни със мен във ритъм жив,
и виж - създали сме в държавата
нов самодеен колектив…!
toni7508
25-02-2018, 10:45
Хубав човек лошо не държи в себе си,така че:super:
Злобич схвана идеята. Не говоря само за мъжката част.
Че ти що не пита направо- "Пърдят ли ви половинките"? :jumping:
Питал е бре:
- Имате ли оная спойка, която ви прави едно цяло?
mordohy ти ме утрепа, смях се със сълзи, ако видят жените
ви какви ги пишите няма да стъпят на Узана.
mordohy ти ме утрепа, смях се със сълзи, ако видят жените
ви какви ги пишите няма да стъпят на Узана.
Мислиш ли, че след като имат такива диванета в къщи изобщо им пука от това. Виждали са ни в къде-къде по сконфузни ситуации!:lupe:
Връщам се от упражнения и се качваме трима души в автобуса. Вътре мокро, влажно и спарено. В Икаруса мъждукат с мръсна светлина няколко лампи. Огледах се. Всички са се вглъбили в студа и се свиват за да запазят топлинката в себе си.
Викам си - "тука не може да се направи нищо за това положение".
Точно в тоя момент се качва една попрезряла хубавица над 55-те. Намазана, с кок и поне три пласта парфюм. Различни, разбира се и осезаема миризма на пот, въпреки зимните дрехи. Огледа с презрение всички и се връцна.
Падна ми, викам си!
В студентската менза бяха сготвили както винаги някакъв буламач, но днеска беше особено гадно зеле с домати и очевидно мазнината беше от онзиденшната скумрия.
Присламчих се до нея и събираното възмущение в стомаха ми се изпразни тихо и елегантно, но все пак дълбоко, влагайки душа.
Отдръпнах се от нея демонстративно, гледайки я в гръб, с отвращение, погнуса и изненада, бърчейки нос, сякаш монахиня гледа онаниращ пръч.
Компилатът от зеле и риба се разнесе и цялата задна половина на Икаруса загледа с интерес и насмешка натруфената дама, която се опита да каже нещо, но един бачкер я довърши:
-Абе не сте ли виждали жена да пърди?! Нали не се е осрала?!.....
На следващата спирка излетя от автобуса
Найстина си голям,казвам го съвсем сърдечно не лицемерно,гордея се със старата школа от която и аз съм част.
Mordohy,както ти казваш извъртя гъзъ,подсъзнателно ставаше въпрос половинките дали пърдят,пърдят естествено,че даже и серат и пикаят,нищо човешко не им е чуждо.
Питал е бре:
- Имате ли оная спойка, която ви прави едно цяло?
Хахахах....викаш,ако само единия стреля ,няма да се получи спойката :handshake:
Определено става дума за половинките ни....
Йес сър :)
Старая се да избягвам, но понякога е неизбежно :boost:
Mordohy,както ти казваш извъртя гъзъ,подсъзнателно ставаше въпрос половинките дали пърдят,пърдят естествено,че даже и серат и пикаят,нищо човешко не им е чуждо.
Идеята ми е, че когато престанем да се притесняваме от физиологичните ни нужди, тогава и ще получим хубава свирка.
А про-по, как е духовният ви живот?
Пълноценен ли ви е или пълнозърнест?!
Ааа...адаш баш не съм съгласен.....дай да се изсере в кревата,та да ми врътне тутурутка...молим ти се.
Ако беше така,щеше само да си пускат хората по една фусня и да се женят после....демек ако успеят да си го издишат тогедър :BIGsmile:
mirchozo
27-02-2018, 23:35
Номера е да пръднеш докато ти правят хубава свирка ;)
Ако те изтрае, значи е твойта чума, въпрос на време е да стане контра/ре-контра и т.н.
Номера е да пръднеш докато ти правят хубава свирка ;)
Ако те изтрае, значи е твойта чума, въпрос на време е да стане контра/ре-контра и т.н.
Мухаха.... ти ме утрепА :bowdown:
Буахахахаха, накрая леко кремче преди лягане :D
ecotronic
28-02-2018, 20:20
Страхотна тема!
Не, не пърдя пред жена си.
Намирам много други по-цивилизовани начини за да бъдем едно цяло.
Господ да пази тези, които трябва за това да разчитат на "онази пръдлива спойка", която се споменава в началото на темата.
Адаш, Мирчозо ме изпревари в отговора!
Еко, ела с нас на някоя сбирка, доведи и жена си и ще разбереш, че само свободни хора могат да се надсмиват над себе си!
Естествено и аз с е стремя да не пърдя публично в присъствието на жена ми, но какво за бога означ1ава публично и защо шибаният Гугъл "пърдя" ми го подчертава в червено, сякаш е грешка?
http://izpoved.info/26392/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B4%D1%8F-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B2-%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D1%84%D0%B0
mirchozo
06-03-2018, 10:02
Най-интересното е когато се случи на публично място, "всмисъл" (Иво обича тази думичка, затова я ползвам) когато ти се допърди докато си вървиш по центъра и понеже си освободен от предразсъдъци, си я пуснеш на воля, а в момента на блаженството се усетиш че може би има хора наоколо, следва бързо оглеждане и ако липсва публика ти става още по-приятно някак си...
А относно "нежните" половинки, повярвай ми не са чак толкова нежни, понякога доста хард се получават някой неща.
Пс Една истинска случка ще ви разкажа относно излизане от ситуация : Един авер се вози в асансьора с жена си. Някак зверски успява да се изпърди, обаче насреща отваря комшията му. Без много да се замисли : "жена, по-полека ма, ща чуй някой...", същевременно убеден че комшията е чул събитието. Ситуаций в живота, неповторими и запомнящи...
ecotronic
06-03-2018, 10:39
Пътуват с влак французин, турчин и българин. И тримата страдат от коремни газове и по едно време французинът казал.
- Миналата година ми се роди син и го кръстихме Жозеффффф.
Турчинът казал
- И на мен ми се роди син, но не го кръстихме Жозефффф а го кръстихме Юсуффффф.
Нашенецът казал
- На мен преди 20 г. също ми се роди син, но не го кръстихме нито Жозефффф, нито Юсуффффф, ами Петърррррр, а когато порасна, му купих един моторрррррр и той с него прави брррррррррррррр.......
toni7508
06-03-2018, 12:02
Ха ха супер виц!И българина може да го кръсти Йордан-дан-дан
mimouzunov
06-03-2018, 13:16
Лично мен ме е срам от тая тема като потребител на форума! :dyrvo_v_kenefa:
Пред колко ли хора сме се изложили с това незнам как да го нарека... ...
nickgaidarov
07-03-2018, 20:41
Мен пък ме е срам, че въобще съм се регистрирал в този форум.
angelovi69
07-03-2018, 23:32
На никой човек нищо човешко не му е чуждо. На мен също. Ако не пърдите, нещо не ви е наред със здравето. Пък който го е срам, да не влиза У форумО или да се отпише. Мен лично за единия колега ще ме е яд, / щото има смислени постове/ , а за другия ще се радвам.
ecotronic
08-03-2018, 12:07
По повод тезата за естествените физиологични нужди, един виц:
Горещ летен ден, хубав публичен басейн, спасителят прави забележка на един от посетителите:
- Недей да пикаеш в басейна!
- Аре стига, бе - всички пикаят а ти си дошъл с мен да се заяждаш.
- Вярно е, че всички пикаят, но никой не пикае от трамплина!
По повод тезата за естествените физиологични нужди, един виц:
Горещ летен ден, хубав публичен басейн, спасителят прави забележка на един от посетителите:
- Недей да пикаеш в басейна!
- Аре стига, бе - всички пикаят а ти си дошъл с мен да се заяждаш.
- Вярно е, че всички пикаят, но никой не пикае от трамплина!
Хахаха...пикаещия ще да е някой северозападен гений :tooth:
:bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley :
Хахаха...пикаещия ще да е някой северозападен гений :tooth:
Straight Joe
08-03-2018, 20:38
:bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley :
://www.manager.bg/любопитно/10-саркастични-цитата-от-бащата-на-швейк
Това обяснява много неща
optimeon
17-03-2018, 21:29
Нем!
Важното е докато се пърди, да няма престараване, че тогава идва насирането, а това вече ще докара скандалче
Е кофти е, когато пръднеш и подмажеш!:Tease:
В една градска тоалетна преди време прочетох следният надпис...."Едно сране е половин ебане, ама две сранета не правят едно ебане"......та така и с пърденето....
Както казва адаша, въпроса е да не се насереш...:))
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Интересно! Изместихте темата!:Yoda:
ivopifeca
30-03-2018, 21:12
Стремим се да не пропускам.
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
Е кофти е, когато пръднеш и подмажеш!:Tease:Тогава ставаш с патешко ходене към душа...