PDA

View Full Version : още един в клуба на АЛФА

gevita
08-05-2007, 19:34
Здравейте, буквално преди 1 час си купих АЛФА 145, 1.6, бензин. До сега бях фен на немските коли, преди 2 месеца си продадох голфа и никога не съм и подозирала, че може да карам АЛФА:) Но мисля, че и аз като вас няма да съжалявам. Исках просто да ви кажа здравейте на всички колеги и се надявам да не пиша само по лоши поводи и проблеми. Иначе вече се информирах къде мога да си я поправям като се наложи:)

ALFA155Ts
08-05-2007, 19:54
Бате 2 съм имал до ся 2рата я дадах февруари и вече съм пред нервна криза само змии и кръстове сънувам не знам ко да прая а пък като видя немско ми става лошо а пък като им гледам и цените на немските ужас само алфа !

JORDANGT
08-05-2007, 21:44
Здравей и добре дошла :wink: Аз до сега съм имал четири и се надявам да не спирам до тук :roll:

jblmusic
08-05-2007, 22:04
Алфа Ромео е диагноза и всички сме болни :lol:

Lucky
08-05-2007, 22:26
Ми аз като чета това е колежка :roll: :D добре дошла мисля че ще се убедиш в правотата на избора си.

А напиши в подписа какво караш модел и година за да можем да помагаме ако нещо имаш въпроси :idea: :D

Speeder
08-05-2007, 23:18
Честито!!! Като чуя, че някой си е сменил Голфа с Алфа някакси благо ми става... :bravo: Нека разбием митовете !!! ;)

gevita
08-05-2007, 23:22
Lucky, напълно си прав за подписа, но аз още не я регистрирала в КАТ, камо ли да я снимам :) Бързах обаче да споделя радостта си от покупката. За първи път си купувам АЛФА, но досега такава емоция не съм изпитвала при предишните си коли. Дано да нямам много проблеми :roll:

d4storm
08-05-2007, 23:23
Честито и от мен :)
Аз минах по този път вече BMW 318is -> Golf 3 VR6 -> Fiat Bravo 1.4 12v -> Alfa Romeo 2.0 TD

Днес карах до студентски град некав пич с голф 4 се заяде на Цариградско ... нямам кво да добавя повече :) 8)

jblmusic
08-05-2007, 23:52
:D като изключим последната кола няква деградация виждам аз :)
но алфата накрая разсея съмненията ми :)
този мотор /2.0тд/ ако не се лъжа е наравно с 1.6 тс до 100км/ч

Tinoto
09-05-2007, 00:17
Много щастливи безаварийни на колежката и да почерпи :D

Аз познавам няколко човека Голф фенове - дето случайността ги качва на алфа, като ги гледам никой не съжелява.
Аз самия съм имал Голф2, Венто и Голф5 + един Пасатор и една Опел бегачка, за първите 3 нищо лошо не мога да кажа, но алфата ми дойде по желание и без замисляне. Просто това си е друга бира и на мен ми харесва повече :D

Nasko_77
09-05-2007, 13:40
Честито!!! Като чуя, че някой си е сменил Голфа с Алфа някакси благо ми става... :bravo: Нека разбием митовете !!! ;) Той мита вече е разбит. Аз имам чувството, че АЛФИТЕ някак си изведнъж станаха повече от гофовете и астрите в Пловдив. Сякаш всички бивши голфари и опелари.... РЯЗКО си накупиха АЛФИ :shock: :lol:

ultrashock
09-05-2007, 14:43
Не само в Пловдив. В Софето също гледам че броя на Алфите нараства драстично! Като цени са доста приемливи и предлагат много екстри.

shagrath
18-05-2007, 17:47
днеска като се возехме с жената броихме колко 145ци и колко голф2 има по улиците имам чуството че италия работи само за нас :twisted: :twisted: :twisted:

18-05-2007, 18:58
Аз имам чувството, че АЛФИТЕ някак си изведнъж станаха повече от гофовете и астрите в Пловдив. Сякаш всички бивши голфари и опелари.... РЯЗКО си накупиха АЛФИ :shock: :lol:

Честито на собственичката!Насе батка много грешиш!Селските бекове са доста повече от нас!Кофти но факт.Докато бях във Франция бях забравил какво е Фолксваген, Форд и Опел, ама като влезнах в България и се заредиха ужасяващи модели като - Голф 1, 2, 3 и 4,Опел Астра, умопомрачителната Вектра ахахахах и разни фордове от рода на Ескорт.Имам един познат, на който му продадох моето Типо - Седичи с двигател 1.6 90 к.с и той смело се изказа след като го продаде и си гупи Голф again, че голфа возел по добре муахахахахаха.Много му се смяхме.

virusalfa
18-05-2007, 19:23
И по нашия край се навъдиха доста и то най-вече 145/6.Но или не ползват интернет,или не са фенове.Най-твърдоглави голфаджии има в Сандански :wink: