Log in

View Full Version : Пак проблем...тресене на двигателя

kordilio
09-05-2007, 14:53
Проблемацията е следната: джигатела тресе кат моторна лодка....
смених свещи, тампоните са здрави, на диагностика нищо не показва, вчера почна да ми гасне и да падат оборотите... после се оправи.... ко да правя...

Sergey_gigov
09-05-2007, 16:46
не искам да те плаша , но виж си как е маслото и и премери компресията

Bobo
11-05-2007, 00:30
Е как така мотора тресе и на диагностиката нищо :shock: И какви са ти новите свещи :?:

kordilio
11-05-2007, 15:20
Е как така мотора тресе и на диагностиката нищо :shock: И какви са ти новите свещи :?:
ми така на диагностиката всичко е ок, а свещите са sagem 1 електродни... аз се съмнявам в кабелите... ама не ми се купуват без да съм сигурен, защото на външен вид да добре... до колкото знам ти се занимаваш с алфи сериозно... мога ли да ти я докарам да видиз за какво става въпрос... ? защото вече незнам... намразих си колата преди да съм и се нарадвал баси....
a щях да забрава.. и разхода ми е 15, без да я настъпвам много... предполагам че и това е от прекъсването...

vamfan
11-05-2007, 19:56
ми така на диагностиката всичко е ок, а свещите са sagem 1 електродни... аз се съмнявам в кабелите... ама не ми се купуват без да съм сигурен, защото на външен вид да добре... до колкото знам ти се занимаваш с алфи сериозно... мога ли да ти я докарам да видиз за какво става въпрос... ? защото вече незнам... намразих си колата преди да съм и се нарадвал баси....
a щях да забрава.. и разхода ми е 15, без да я настъпвам много... предполагам че и това е от прекъсването...
много бе 15 литра, маи работата отива на ламда или дебитомер, не ми се вярва да са ти запущени дюзите( а кво им пречи де)

Crusader
11-05-2007, 20:17
.... отива на ламда или дебитомер, не ми се вярва да са ти запущени дюзите( а кво им пречи де)

Тва боксьор бре... :wink:

kordilio
14-05-2007, 10:37
а това изразено във финикийски знаци означава...? :frown:

Bobo
15-05-2007, 22:21

Ами да можеш да ми я докараш адреса на сервиза го има във форума :wink: Не съм убеден че тези свещи са подходящи за теб, а и имаш проблем със сигурност в инжекциона с този разход :wink: