View Full Version : Пътуване за Италфест 2018 - Сливен от София
Колеги, тръгването за Италфест 2018 Сливен от град София ще е от Лукойл след караулката на магистрала “Тракия”! Предвид километрите и времето за пътуване, както и това, че същия ден ще пътуват колегите от БМВ клуба се събираме и тръгваме по-рано от обикновено! Събиране към 5:30, за кафе вода и така нататък и потегляне в 6:00ч!! Всеки който иска да се движи с колоната натам да има предвид водещата кола :Lkingsmiley:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/34266676_1803588496331202_6079052966516490240_n.jp g?_nc_cat=0&oh=230b5ff3ba4f25ad0f2775c03f6d2f2a&oe=5B7ADD42
Ще им ли някой, който да ни снима от време на време, по пътя?
Здравейте колеги. Добре а знае ли се кога започва програмата, като час имам предвид. И добре те колегите от БМВ ще се събират на същата бензиностанция или? И дали ще има втора група, защото ми се вижда доооста раничко предвид, че ще бъдем там към 10, но това май влиза към въпроса за началото на програмата? Сега малко повече въпроси нахвърлях, но може би основния, е че дали мога да се присъединя към колоната, предвид че не познавам никого и за първи път ще идвам на феста. Поздрави :)
D-I-V-A-K-A
05-06-2018, 09:36
Здравейте колеги. Добре а знае ли се кога започва програмата, като час имам предвид. И добре те колегите от БМВ ще се събират на същата бензиностанция или? И дали ще има втора група, защото ми се вижда доооста раничко предвид, че ще бъдем там към 10, но това май влиза към въпроса за началото на програмата? Сега малко повече въпроси нахвърлях, но може би основния, е че дали мога да се присъединя към колоната, предвид че не познавам никого и за първи път ще идвам на феста. Поздрави :)
Програмата започва от 10 часа, колите започват да влизат
най-късно в 9, за да можем да ги наредим по местата им преди да е започнала програмата. С БМВ групата се опитваме дя се разминем, защото те са проблемни докато пътуват и правят много глупости. Относно това, че не познаваш никой, не се притеснявай, а се запознавай смело, всички сме били на твое място и знаем какво е, всеки ще те посрещне добронамерено и с готовност да се завърже разговор. Ще те очакваме! :bounce8:
Добре, благодаря ти много колега. Ще се видим на бензиностанцията, надявам се да си изкараме супер:smile::smile:
Alfa User
05-06-2018, 18:08
А някакви планове за събиране с пловдивската група ?
D-I-V-A-K-A
05-06-2018, 21:24
А някакви планове за събиране с пловдивската група ?
Планирано е да се срещнат и да дойдат заедно на пистата:dance:
Алекс, не се прави на интересен. Идвай още в петък вечер