View Full Version : предна броня за заплеси ???
Вчера зе заплеснах по едно коте.... и слизайки от бордюра поразчекнах предната броня, това хубаво ама изпаднаха едни 2 бр. еднакви уплътнения и някаква плоскост с дупка по средата, едно телче което прилича на щипка(вилица)..... някой да има идея къде им е мястото и дали да се мъча сам да я правя..... или майстор да я свали цялата и тогава да я прави ( той респективно) :oops: :oops: :oops:
Предварително благодарско :bowdown: :bowdown: :bowdown:
nikola_n
10-05-2007, 14:01
Придполагам "котето" не е било Животно котка :lol: :lol: :lol:
Ако плочката дето е изпаднала има овален отвор (или по-скоро дебел прорез), т'ва е една предпазна пластмаса от халката на теглича, за фасон... останалото неам представа...
Придполагам "котето" не е било Животно котка :lol: :lol: :lol:
абе "ЖВОТНО" си беше :roll: :roll: :roll: щом чак поломих Алфата
а плочката не е от "фейса" на бронята, някъде отзад или отдолу ще да е....... нинам :cry: :cry: :cry:
Е то тва дето гиовори колегата седи отвътре на бронята :idea: :idea: и мойто е още там и много ме дразни :evil: :evil: ша го отскубна,я кажи колега де е тва кот и аз да отида па белким и мойто падне :twisted: :twisted:
Е то тва дето гиовори колегата седи отвътре на бронята :idea: :idea: и мойто е още там и много ме дразни :evil: :evil: ша го отскубна,я кажи колега де е тва кот и аз да отида па белким и мойто падне :twisted: :twisted:
ха ха ха
бе то котета да искаш, покрай това затоплило се време е пълно с едни странно облечени котенца, конкретното беше в неква пресечка м/у Асен и Борис
ма на мен после хич не ми беше весело, като си видях луфтовете
явно уплатненията не са ви познати :cry: :cry: :cry:
ше се дупим викендо отдолу :brickwall: :brickwall: :brickwall:
Колега, наскоро си свалях бронята и я разгледах горе-долу добре кое къде стои и за какво е, това е просто от любопитство. Ако можеш направи някоя снимчица, че да ги видим тези неща и ще се опитаме да ти помогнем!
Колега, наскоро си свалях бронята и я разгледах горе-долу добре кое къде стои и за какво е, това е просто от любопитство. Ако можеш направи някоя снимчица, че да ги видим тези неща и ще се опитаме да ти помогнем!
плочката я разконспирирахме, баш при теглича си стои :)
двете уплътнения са гумени, еднакви , около 30 см.... :dunno:
а пък другото е някаква скоба ( тел ) сигурно - с ухо в горния край, и два стърчащи края, като щепселче :)
ето така изглежда :lol: