Log in

View Full Version : Автопилот

mirecyt
11-09-2018, 17:54
Привет, пичуи' някой от вас "инсталирал" ли си е лостче за круиз контрол на колицата?
Интересува ме, дали имат разлики за различните трансмисии/двигатели и дали има изведени букси някъде или трябва да се "побългарява"?

Става въпрос, лостче от фейс да се интегрира на друг фейс без автопилот към момента.

tonov
12-09-2018, 00:58
Прегледай тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78303

Точка 8

mirecyt
12-09-2018, 08:48
Благодаря!

volkan
13-09-2018, 19:15
Привет, пичуи' някой от вас "инсталирал" ли си е лостче за круиз контрол на колицата?
Интересува ме, дали имат разлики за различните трансмисии/двигатели и дали има изведени букси някъде или трябва да се "побългарява"?

Става въпрос, лостче от фейс да се интегрира на друг фейс без автопилот към момента.

Аз минах по този път. Ако си FL със сигурност имаш кабели с буксата за круиза под кората на волана. Аз бях малко по радикален и инсталирах лостче от 147 на моята. Буксата е същата, ако не можеш да си намериш оригинално лостче. Иска малко рязане и преправяне, но имах излишно лостче и си пасна перфектно.

mirecyt
14-09-2018, 08:00
Благодаря за отговора, колега. И аз съм фейс, намерил съм лостче, но смятам все пак да се подсигуря да имам един цял ден за "жичкаджийство" преди да започна да разглобявам, че знае ли човек.. Надявам се да са ми оставили букса и на мен :)