View Full Version : Въпрос относно предна броня
Kamen666
12-05-2007, 09:28
Та утре мисля да свалям предната броня на колицата да я префасонирам малко за събора :) .Някой колега ако има нагледни материали за демонтажа и ще съм му мн.благодарен,ако някой е минавал през това и може да помогне да каже каде точно се държи бронята каде има за развиване и кое друго освен решетката м/у фаровете трябва да се свали.
Sergey_gigov
12-05-2007, 09:48
сваляш решетката между фаровете и виждаш 2-те уши , които държат бронята развърташ ги - след това ОТДОЛУ на бронята има още 2 болта -развърташ ги и тях - сваляш копчетата на подкалника и дърпаш бронята навън ;)
Kamen666
12-05-2007, 11:05
Мерси много :)
ОТДОЛУ на бронята има още 2 болта
Стига си лъгал човека отдолу болтовете са 4 :idea: :idea: :idea: а на твойта са били 2 :twisted: :twisted: аз па мойта старата я бях оставил даже без тях шот свалях бронята през ден :evil: :wink:
Sergey_gigov
14-05-2007, 20:08
абе мъроо - важното е да погледно отдолу не е важно колко са тя и мойта немаще ма след удара вече има :)
Офф: Абе след едни ремонти и мойта пр. броня беше останала без 2 от долните болтове. Познайте к'во стана на слизане от първия бордюр... опита да падне цялата. Проблема е, че без тия болтове доланата част на бронята "провисва" леко и действа като контра, а като се закачи за препятствие и дадеш назаден, бронята се изхлузва зверски :(
Kamen666
15-05-2007, 11:48
даам,наистина БИ трябвало да е с 4 болта,но мойта също беше само с два,сега като я монтирам ще завия и другите,че наистина много виси така
shagrath
17-05-2007, 16:37
най лошото е че радиатора е закачен за бронята и вече 2-ри път го сменям заради слизане на зад от тротоар
Колега Kamen666,като префасонираш бронята пусни някоя снимка да видим как е станало! :wink:
JORDANGT
17-05-2007, 21:47
най лошото е че радиатора е закачен за бронята и вече 2-ри път го сменям заради слизане на зад от тротоар
Има една греда и на нея отдолу е захваната бронята с два болта,а радиатора има две крачета които стъпват върху същата греда,но това не значи че той е монтиран на бронята :idea: