PDA

View Full Version : Мистерии ?!?!?!?

SNAIPERIST
12-05-2007, 14:38
10 дни се правя на майстор и след множество опити и предположения установих че задния централен болт от долу на двигателя липсва, то не бяха мнения от типа на счупени карета, пре***ни полуоски, и т.н.След дълго търсене намерих същия и го сложих двигателя заспа шумът исчезна а при движение вече не стърже все едно купето ще се распадне.(провисването беше около 15 санта :shock: )
1.Сега остава въпроса как е паднал тоя болт, дали при поправката на картера "майсторите" не са неправили издънката :shock:
2.Не ми се мисли ако случката беше станала със скорост от около 120-130 :evil:

Bobo
13-05-2007, 01:49
Споко майстори секви :wink: Ма си провери всички болтове по магарето че на боксера имат навика да изчезват :lol:

SNAIPERIST
13-05-2007, 11:17
по ринцип, това проблемче растроило ли е нещо колата имам предвид дали един път ДВГ-ля разместен дали няма да показва дефекти от сега на татък, за сега няма симптоми поне :?

Crusader
13-05-2007, 11:49
Тва за боксьора е вярно, изпадал ми е болта на тампона дето държи ДВГ отгоре :lol: , тва обаче 2000км след смяна на съединител, после стана ясно, че майстора /аз :oops: / го махнал че да отпусне ДВГ по-ниско, да му е удобно със съединителя, та после го сложил ма не му сложил гайка...и така .... другото е история :wink:
Та след тоя случай имам навика при всеки ремонт да проверявам всички гайки по 2 пъти :!:

Mury
14-05-2007, 19:02
Тва за боксьора е вярно

Тва ставаше въпрос за мойта старата колица,тя имаше навика да ги ръси болтовете на магарето къде си поиска :twisted: :twisted: