View Full Version : Как да си снижа колата
Как да си снижа колата,одпред ми е видимо по висока чувал съм за рязане на пружините ама нещо не ми хваща вяра.Дали мога да си намеря по ниски пружини само за одпред.
EvgeniiM
13-05-2007, 01:05
Ожени се за 123- килограмова американка , родете си три деца 46 унции всяко , и най вече сутрин обед и вечер в Макдоналдс
Само недей да режеш пружините
и аз така чух маи ще си потърся ниски пружини
Колега,почти 3 години карах 156-ца със спортно окачване.Ако това ти е основната кола,а не я ползваш само за разпускане :) ,просто ще се отровиш.Нямаме пътища за такива екстри :evil:
Колега,почти 3 години карах 156-ца със спортно окачване.Ако това ти е основната кола,а не я ползваш само за разпускане :) ,просто ще се отровиш.Нямаме пътища за такива екстри :evil:
За това са измислени добрите спирачки и яростното псуване на смешника зад теб , който се чуди защо минаваш леко по дупките и релсите :twisted: / на 1-ва на полусъединител примерно :roll: :oops: /
castello
18-05-2007, 01:46
Да на Васил Левски и Патрирха(примерно)!!!
Да на Васил Левски и Патрирха(примерно)!!!
Примерно да :) , но по гнусни са на Сливница и Мария Луиза посока Люлин :( ...ама стига с Офф-а , че ще се наказваме :twisted: :D
какъв е проблема да се отреже 1/2 обръч?
WhitePower
18-05-2007, 22:52
една пружина е създадена и тествана цяла - като динамика натиск огъване на пръстените и .....
за това са измислили спортните пружини иначе всеки с флекса щеше да тунингова
ако я резнеш има варинат да стане по нестабилна и ан висока скорот да те изхвърля
и накрая това не е лада там рязахме пружините
Ако си има легло със засечка , дето да си ляга пружината , проблема ще е налице :wink: , по-скоро 1 цяла навивка може да се отреже , но пък обикновено пружините са така да се каже изравнени в краищата и като се резне вече няма да е равна от тази страна :? ...което пак си е проблем ..изобщо проблемите са доста , а и цената на нови къси спортни пружини не е толкова висока и не мисля , че рязането си струва рисковете
NIGHT^WALKER
18-05-2007, 23:40
Признавам си рязал съм пружини, а сега съм с по ниски спортни и чесно да си кажа освен да съм си патил с рязаните друго не стана. Може да се направят рязаните пружини но идва следния момент когато амортисиора се разтвори напално става така че няма какво да натиска пружината и ако нещо такова се случи и пружината излезе от леглото става мацано. Най-добре намери спортни това е съвета недей рискува твоя и живота на другите.
Mind_Control
19-05-2007, 01:29
АКо разгледаш пружината по внимателно, ще забележиш, че има доста интересна форма, а не е като на химикалките пружината във формата на цилиндър..това се прави с цел, без значение от степеннта на свиване на пружината тя да остава еднакво твърда.. Срежеш ли я- губи това качество и вероятността да стане по нестабилна при определени условия е доста голяма..
определено няма да ги режа риска е доста голям и неприемлив.също се радвам че има и по компетентни от мен.благодаря.
режеш после нагряваш и натискаш в земята, за да е се получи равна повърхност в края. ако след полувин, та даже и цял обръч пружината излиза от стойката май колата губи допир със земята :) в краен случай може да се сложи и удължител на леглото където седи пружината.
да каже кой какви проблеми е имал с рязани пружини до 1 обръч
режеш после нагряваш и натискаш в земята, за да е се получи равна повърхност в края. ако след полувин, та даже и цял обръч пружината излиза от стойката май колата губи допир със земята :) в краен случай може да се сложи и удължител на леглото където седи пружината.
да каже кой какви проблеми е имал с рязани пружини до 1 обръч
Ти правил ли си тази ралта ? :?
не. нали за това питам какви проблеми може да има. защото се сещам за няколко предимства, така че определено не е безмислено...
toni esprit
25-05-2007, 10:11
риязането не е безмислено стига да знаеш как и колко но по вожно е да не сасипеш пужината че иначе всичко от начало
Добре де,
При положение че спортни пружини са 250-350лв 4-те... защо трябва да се съсипват тези ?
А ако не ти хареса и искаш да върнеш ? преебаната пружина си остава преебана....
е да, ама 250-350 пак е повече от 20-30. ако не ти хареса си купуваш спортни и си 20-30 назад, а ако ти хареса екстра :P
toni esprit
30-05-2007, 20:31
преди да режеш мислиш това е ако искаш