View Full Version : Alfa 169 & Junior?
http://media.autobild.de/bild/F/bdc84a098fe753e9c51bbab9b39219ff_1.jpg
:roll:
http://media.autobild.de/bild/6/7dc987442f8a3b5b651a171b26a40996_1.jpg
:roll:
Фотошопа требе да го направят 5 пъти по-скъп ! Егати 1вото е неква разкривена 159 с елементи от 166ФЛ, а второто.... Геца верно, че вие там от ФВ ги праите тия СЕАТ-и, ама Алфа никога нема да изкарат грозна кола в стил Толедо :)
169 ще разбие конкуренцията, ако излезе с тази визия..>Мен адски много ме кефи :P :P
Няма да е с тая :) Това е 159 :) с ефекти :) Твърде раздути калници и спортивни брони... не става за Екзекютив :)
trustworthy
14-05-2007, 13:51
Фотошопа требе да го направят 5 пъти по-скъп ! ...
Не са наядохте, ейййй :lol:
колите са чук :big_love: :big_love: :big_love: :big_love: :big_love: :big_love:
мда, това малкото ще идва с двигател 1.4 с 3 вида мощности 118,148 и 197. ще направят и 1.6 мултиджет двигател с мощности от 100 до 150 коня.
началната цена за ЮК пазара ще е около 13 000 паунда :lol:
ей тук (http://autoreader.net) пише малко повече ;)
За джуниъра бях , чел някъде , че ще има и 1,8 Турбо с 250 к/с
Иначе този дизайн на Джуниър нещо не ми допада - вярно е доса СЕАТ-ски :?
Че кво и е на 169-ката? Точно отразява новите тенденции при високия клас и изглежда по-скоро тежкарски.
А за въшчицата на мен идеята за такъв модел изначално не ми допада. Още доста време трябва да мине, за да осъзнаят мутреските и богатските щерки, че да имаш Алфа ромео е толкова престижно, колкото и даимаш Мерцедес или Купър. Виж, ако му сложат емблема Мазерати- по-друго ще е.
алфа па ше фалира ако изкара туй второто лайно...
MainaCore
14-05-2007, 20:08
мдам, за съжаление съм напълно съгласен... 169-ката бива ама внучето и е урод
Абе те да му сложат 1,8 250 кончета па ще видим
Що па мислиш, че в тоя клас точно кончетата продават? :gruebel: Виж, ако измислят примерно специално огледалоза гримиране и стойка за червило, може да разчитат на успех. :butt:
MainaCore
15-05-2007, 01:58
то, че ще върви ОК ..ама нека поне да си е алфа ;) защото много други вървят ама не са алфа...
и 800 да сложат - койот си е грозно, грозно си е ...
аз съм вийдал на живо едно корадо - щела 500+ коньеве да бъде ... и 600+ да беше па си е грозен кенеф.
Какво сте се развълнували? да не би да вярвате че тия голфаджии от от АутоБилд могат да налучкат дизайна на Алфа? Според мен са далеч от истината. Това голямото пак бива ама от малкото лъха яко на Опел и Форд и на Сеат.
Аutobild-ската 169 наистина е променена фотоШОПСКА 159 :lol: :lol: :lol: Иначе не изглежда хич лошо,но не ми се вярва да направят новия модел толкова подобен на 159 :wink: Но ако направят такъв ФЛ на 159 няма да е лошо! А иначе за ония VW/Seat Junior ме е срам и да си помисля даже... :? :frown: