View Full Version : Баш майстора....
Предлагам в тая тема да се задават въпроси към нашият форумен специалист по всичко - dhtj
Тоез, да не го затрудняваме да обикаля из темите и да ни осветлява за автомобилите ни..
ето и кратка, скромно написана визитка от негова страна:
Че съм карал много коли - карал съм. Хоби ми е. Само под наем из Европа съм взимал поне 10. На приятели, колеги и съученици - много. На съфорумци - няколко. Даже по едно време имах един братовчед търговец, та и покрай него много покарах. И по обяви и автокъщи съм ходил и т. н. Този същия има и сервиз, та съм гледал и помагал и аз още като лапе.
За правене - не съм правил чак толкова неща сам. Каквото съм правил съм го споделял във форума най-често.
Настройвам и си обслужвам газовата, сменям носачи и тампони, балансирам гуми на съответната машина. И реглаж на предницата съм правил на лазерен стенд, но там трябва и втори човек.
Миналата седмица свалях глава и смених гарнитура заради теч. А седмица преди това смених всички ремъци и ролки на моята кола, имам и снимки даже.
driftmaster
17-05-2019, 10:34
Че съм карал много коли - карал съм. Хоби ми е. Само под наем из Европа съм взимал поне 10. На приятели, колеги и съученици - много. На съфорумци - няколко. Даже по едно време имах един братовчед търговец, та и покрай него много покарах. И по обяви и автокъщи съм ходил и т. н. Този същия има и сервиз, та съм гледал и помагал и аз още като лапе.
За правене - не съм правил чак толкова неща сам. Каквото съм правил съм го споделял във форума най-често.
Една кратка автобиография на 51 годишен мъж ли е това? Да разбираме, че сте един обикновен "педалист"!? Карате без да правите? В това отношение си приличаме. Но спри сърце...
По темата:
Да питам и тук - при смяна на ангренажния комплект, редно ли е да се смени и водната помпа? Двигателя е 2,4 jtd.
Мерси за добрите строфи,автобиографията е на баш майстора, сам си я написа в друга тема.... ако пожелае може да ти отговори на техническият ти въпрос.... само да не се окаже, че говори сам със себе си.
driftmaster
17-05-2019, 11:12
Аз питам съвсем сериозно и не, опасявам се, че сте в грешка и не е необходимо да губите бързи пари на бас. Кажете поне това ли е комплекта, на снимката, която качих?
Дано не съм прав, тази ваша нервност да произтича от бащина загреженост за това, колко неведоми са пътищата на любовта и от къде минава тя? Чисто физиологично само може да се приеме, че е през стомаха и при жените. Макар да има определени тенденции да се смята, че изходът от него често е атакуван в буквалния смисъл, докато тя се консумира (любовта).
Но, нека не сме лаконични, все пак щеше да е много по-добре, ако днес беше един sunny day.
mimouzunov
17-05-2019, 13:13
Предлагам в тая тема да се задават въпроси към нашият форумен специалист по всичко - dhtj
Тоез, да не го затрудняваме да обикаля из темите и да ни осветлява за автомобилите ни..
ето и кратка, скромно написана визитка от негова страна:
Настройвам и си обслужвам газовата, сменям носачи и тампони, балансирам гуми на съответната машина. И реглаж на предницата съм правил на лазерен стенд, но там трябва и втори човек.
Миналата седмица свалях глава и смених гарнитура заради теч. А седмица преди това смених всички ремъци и ролки на моята кола, имам и снимки даже.
Това което е правил маистора "свалял е главата заради теч" може ли да ми го обясни заради какъв точно теч го е правил!?
Аз питам съвсем сериозно и не, опасявам се, че сте в грешка и не е необходимо да губите бързи пари на бас. Кажете поне това ли е комплекта, на снимката, която качих?
Дано не съм прав, тази ваша нервност да произтича от бащина загреженост за това, колко неведоми са пътищата на любовта и от къде минава тя? Чисто физиологично само може да се приеме, че е през стомаха и при жените. Макар да има определени тенденции да се смята, че изходът от него често е атакуван в буквалния смисъл, докато тя се консумира (любовта).
Но, нека не сме лаконични, все пак щеше да е много по-добре, ако днес беше един sunny day.
Трудно преливаш от образ в образ, не ставаш за артист, ако не е така, какъв бас те гони и какви пари, откъде тоя интерес да ме съветваш, след като не те засяга..;).....и по теническият въпрос ти се губи нишката, няма я снимката на комплекта...трудно е да се обслужват няколко профила...:)))
Иначе благодаря, че си изрази мнението за мен, което събра виртуално за кратко време на престоя си в форума....ти си роден екстрасенс
Това което е правил маистора "свалял е главата заради теч" може ли да ми го обясни заради какъв точно теч го е правил!?
Изглежда малко е свенлив майстора, но дано събере смелост и да ти отговори.....
driftmaster
17-05-2019, 22:22
Дано само да се правите на толкова ... неостър, снимката е в темата ми и вече ми отговориха. За това нагоре писах "...и тук..."!
Лека вечер!
Дано само да се правите на толкова ... неостър, снимката е в темата ми и вече ми отговориха. За това нагоре писах "...и тук..."!
Лека вечер!
Аз не обикалям темите като dhtj за да търся снимката ти....идеше реч за тая тема.....
Лека нощ...
dimitar_vd62
20-05-2019, 14:07
Всичко се оправя ако го псувате достатъчно дълго.
Murderer
20-05-2019, 20:44
+1 ..ама и страстно и чувствено :РРР
Това може ли да си го сложа за цитат? :)
Крайно време е dhtj да завладее темата и да я развива, за него съм я създал...ама нещо се притеснява....друго си е да цитира две думи от дадено мнение и да прави преразказ....
dimitar_vd62
06-06-2019, 10:54
Това може ли да си го сложа за цитат? :)
Може,ама ще си платиш патента като са видим.Дотогава си на промоция.
Може,ама ще си платиш патента като са видим.Дотогава си на промоция.
Знаеш, че не съм инатлив!