View Full Version : откаде да си купя вариаторен кит, или порачам
откаде да си купя вариаторен кит, или порачам. 145 1.8ts16v
WhitePower
15-05-2007, 22:18
ми от магазините за авто чатси за италянки
наи добре смени целия вариатор
моя го ремонтирах с кит ама сега пак се обажда лекичко
а парите
ми кит - 10 лева
цал вариатор - около 200 лева
труд колкото се спазариш
а парите
ми кит - 10 лева
труд колкото се спазариш
Брааат вече такава цена няма от 200 лева старите наличности се изчерпаха отдавна :wink: Сега цената е 300+ :cussing: А ако имаш от къде да ги взимам на 200 с удоволствие бих ги спестил на клиентите тия 100+ лева :wink:
вариаторният кит в Стара Загора го няма. Даите магазин в страната за порьчка.Навсякаде ми дават нов вариатор.Вече се разболявам.
вариаторният кит в Стара Загора го няма. Даите магазин в страната за порьчка.Навсякаде ми дават нов вариатор.Вече се разболявам.
Аз на 29-ти ще ходя до софия и ако искаш ще ти купя ако не ти е спешно.
WhitePower
16-05-2007, 14:00
а парите
ми кит - 10 лева
труд колкото се спазариш
Брааат вече такава цена няма от 200 лева старите наличности се изчерпаха отдавна :wink: Сега цената е 300+ :cussing: А ако имаш от къде да ги взимам на 200 с удоволствие бих ги спестил на клиентите тия 100+ лева :wink:
е това беше цена когато аз го бях закъсал и беше преди 3 год
утре сьм на работа.Работя на вулканизатора до бисер олива.Ако имасн време,мини.За Камен
утре сьм на работа.Работя на вулканизатора до бисер олива.Ако имасн време,мини.За Камен
Няма как работя извън града. Ако искаш да ти купя кажи ми и ще ти взема той е 10-тина лева. После ще ми дадеш парите. Значи ще ходя към 28-29 и до 2-3 трябва да се върна.
ок купи. разбра кьде работя.
offf
нали се сещате, че смяната на кита в самия вариатор не е проста работа ? :!: :idea:
offf
нали се сещате, че смяната на кита в самия вариатор не е проста работа ? :!: :idea:
Може да може да си го оправи. Аз като немога отивам при Бобо.
пича в сервиза се наема.Аз личо няма да мога .
BillyBoy`
16-05-2007, 16:46
то и аз маи ще се наложи да ходя при бобо щото в пустия му пловдив не мога си намера вариатор целия град обарнах не мога да си намера никаде :( :( :( :( :(
вариатора излезе www. axm-auto.com
то и аз маи ще се наложи да ходя при бобо щото в пустия му пловдив не мога си намера вариатор целия град обарнах не мога да си намера никаде :( :( :( :( :(
Ми то аз минавам покрай Пловдив...: :wink:
BillyBoy`
17-05-2007, 23:07
като гледм така нещата маи натам отиват кам края на месеца началото на другия маи ще се варви няма начин
Камене,благодаря . Купих си .Не ми купуваи. Ако имасн проблем по моита част мини.Стефан Арбалов
Добре важното е че се е сваршила работата. Коя е твоята част.
Коя е твоята част.
гумите
ок Ще го имам впредвид :)
virusalfa
18-05-2007, 19:25
Кое му е умното в замисъла на тия скапани вариатори.Кой го измисли,аз да му ...... мамата?! :evil:
Това, че след като изкара 2 години кит-а и сега 300 лв трябва да дам а имам 15000 до смяна на ангранажа и цялото удоволствие ща е като гледам към 700-800лв. :shock: за 10 годищна кола. То имаше двигател 1.8Т.С. за толкова пари. А и преди струваше 200, а сега 300 егати разпространението на Алфи-те.
а бе пичове .при проблем с вариатора .само тои ли се смениа.имало там ниакакав клапан,които подавал информазиа на вариатора.т5ова верно ли е
а бе пичове .при проблем с вариатора .само тои ли се смениа.имало там ниакакав клапан,които подавал информазиа на вариатора.т5ова верно ли е
До колкото съм запознат въпросния клапан не дава информация на вариятора я го командва. Въпросния вариятор няма нищо електрическо в него - следователно не получава информация а по-скоро получава масло :wink: от въпросния клапан.
добре благодариа. но все пак триабва ли да се смениа.само сас на вариатора сче ътихне ли двигателиа
добре благодариа. но все пак триабва ли да се смениа.само сас на вариатора сче ътихне ли двигателиа
Ако си работи клапана ( той е електромагнитен ) не го пипай. Можеш да му подадеш дирекно 12V и да провериш дали сработва ( на незапален двигател), ако не сработва може да го демонтираш и да видиш дали не е затегнал нещо. Вътре е една пишка която се движи нагоре надоло.
Bъв вариатора ми нямаше пласмасовата втулка.Сега я има и е супер тиха.Няма да съм дизел .
Bъв вариатора ми нямаше пласмасовата втулка.Сега я има и е супер тиха.Няма да съм дизел .
Просто отва е ремнтна фтулка оригинално я няма - но не се знае колко ще изкара :wink:
Като се научите да работите с ebay, ще видите колкое лесно :)
п.с иначе отивайте при бобо хихихи
Абе само да питам за да не отварям нова тема.....кви са последствията и колко време може да се кара с преебан вариатор???
БОРКО-ЧИПА
29-07-2007, 17:23
Абе само да питам за да не отварям нова тема.....кви са последствията и колко време може да се кара с преебан вариатор???
същото питам и аз :?: