PDA

View Full Version : Алфа 1.5 4х4 спортен проект

Triptih
28-09-2019, 10:40
Нека малко раздвижа достойния ни,но позамрял раздел с едно ново попълнение.Една уморена ,но гледана и с обещаващо бъдеще 33ка.д

ivopifeca
28-09-2019, 16:22
Пожелавам ти всичко което искаш да постигнеш.

Triptih
28-09-2019, 17:34
Заглавието на темата трябва да започва с думата ЕКСПЕРИМЕНТ
Защото всичко по тази кола ще е такова.

От много време си мечтая за първа серия 33ка и ето че взех.
Идеята е да направя автомобил по мой вкус.Имам двигател 1.7 16в.
За сега спирам да пиша,нещо не мога да качвам снимки.Как става?

win95
29-09-2019, 21:55
При постване имаш опции за редакция над полето за писане.Вдясно има Insert image.

Triptih
30-09-2019, 22:03
Това правя-избирам insert image,харесвам снимка,номера й се копира в полето и послее.....получавам съобщение от форума,че файла не се е качил.

win95
02-10-2019, 12:26
Надявам се,че модераторите нямат проблеми с други фото хостинг сървъри,стига снимките да са пуснати като линкове или като thumbnail.Пиши на Bobi_33.

JORDANGT
22-10-2019, 23:55
Това правя-избирам insert image,харесвам снимка,номера й се копира в полето и послее.....получавам съобщение от форума,че файла не се е качил.

И аз го имам проблема с качването на снимките.Чакам с интерес новостите.

Speeder
23-10-2019, 08:34
Ето ги снимките: https://www.classiccar-bg.com/index.php/topic,10446.10.html

Triptih
24-10-2019, 07:48
Общо взето колата е разглобена и чака да се освободи място за да се започне работа по купето–прагове,дъна и предни рогове.Свалих газовата и мисля да я карам на бензин.Сложих акумолатор и има фарове,прозорци,работещ часовник,парно много добро.На таблото не свети нищо,но двигателя върти и ако му подам и гориво,защото в момента няма никакъв резервоар,може и да запали.Голяма тръпка ми е,много мечтан автомобил.Алфа 33 1 серия и жулиетата 116 та серия са ми най-любимите модели от 80те г. до сега.Намерих нови части в румънско и сега ще гледам как да ги взема от там,мисля си че бг. куриерски фирми имаха клонове там.

El Caballero
24-10-2019, 12:37
Общо взето колата е разглобена и чака да се освободи място за да се започне работа по купето–прагове,дъна и предни рогове.Свалих газовата и мисля да я карам на бензин.Сложих акумолатор и има фарове,прозорци,работещ часовник,парно много добро.На таблото не свети нищо,но двигателя върти и ако му подам и гориво,защото в момента няма никакъв резервоар,може и да запали.Голяма тръпка ми е,много мечтан автомобил.Алфа 33 1 серия и жулиетата 116 та серия са ми най-любимите модели от 80те г. до сега.Намерих нови части в румънско и сега ще гледам как да ги взема от там,мисля си че бг. куриерски фирми имаха клонове там.
http://alog-bg.com/services/logistics?utm_source=Google&utm_medium=Search&utm_campaign=01.Logistics
ползвам тях за Румъния, ако ти върши работа.