снощи се прибирах към вкъщи и в един момент на таблото изписа EBD System Failure, няколко секунди след това ABS System Failure и още няколко секунди след това ASR System Failure, от какво може да е предизвикана тази гнявна реакция на моят автомобил.
Printable View
снощи се прибирах към вкъщи и в един момент на таблото изписа EBD System Failure, няколко секунди след това ABS System Failure и още няколко секунди след това ASR System Failure, от какво може да е предизвикана тази гнявна реакция на моят автомобил.
от слаб акумулатор...
Изобщоq така по нета, е загадка защо дава такива грешки :)
И правописът и на български и на английски е бая зле.
акумулатора няма и една година, а за волана го мърдат нагоре-надолу всеки път когато я закарам на автомивка (преди няколко дена)
Това не е добре,повече не им давай да го мърдат :)
Свали горната и долната кора на волана,след това от горната част на волана има една малка буксичка,в средата се пада някъде,напръскай я с контактен спрей и след като я закопчаеш се постарай да я закрепиш някак си да не се мърда свободно.
Благодаря, по късно ще го направя това упражнение и ще пиша за резултата.
1.DTC | P0571, Cruise Control/Brake Switch A Circuit Malfunction
State | Intermittent, Not Request
това е грешката коята разчетох с UniDiag KWP2000
снощи ми остана време да се позанимавам с проблема, след като напръсках и наместих всички буксички на волана последва същата процедура и със стоп машинката (дори пробвах с подмяна на нова) резултат никакъв, малко по късно един колега ми услужи с неговият KTS530 и грешката която той разчете е "C1276 реле на винтила", доста чесане беше по саксийте какво и кое е това реле на винтила, за момент си помислех, че блока за управление на ABS се е предал и докато се взирах внего ми направи впечатление, че купонга му не е закопчан хубаво, последва пълнато му откачване и доста мъка да го закопчея както трябва и след доста упорстване реших да извадя гуменото уплатнение и при поставяне на купонга на мястото му направо заспа извадихго на ново напрасках с контактен спреи закопчах и чудо, аларма вече нямаше, направих един тест от 100 km каране и малко по-късно нощес вече спях спокойно, сутринта 50 km до работа също нямаше проблем, дано всичко е наред.
При мен се получи от сла6 акумулатор.
на мен ми се появи когато цялата кола беше в сняг и лед,отидох на мивка и след като тръгнах няколко метра по късно всичко изгасна,но на другия ден същата дискотека стана днес пак я мих но без ефект,незнам вече акумулатор ли да сменям букси ли да пръскам незнам :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Колеги и при мене святкат тея същите лампи EBD> ABS> ASR. само че колата забива, а и понякога гасне. При вас така ли беше ?