Относно за каските ще има ли за всички или трябва да се чака на опашка?Ако има проблем за това да си взимаме собствени каски.
Printable View
Относно за каските ще има ли за всички или трябва да се чака на опашка?Ако има проблем за това да си взимаме собствени каски.
Мене ме нема в целата схема... чаках Италфест октомври месец, а тя ква стана... прецаках си плановете :shocking:
Сори за спама, ма ако някой иска летни 16-ки за пилене по пистата, да свирка - ще се изкефя на някой як дрифт с тях !
Най-бърза лимузина. Класират се автомобили от следните марки и модели:
Alfa Romeo: Alfa 6, 90, 164, 166, 159;
Fiat: Croma, Argenta
Lancia: Thesis, Kappa, Thema
Maserati: Quattroporte
Абе вие сериозно ли ще пуснете Мазерати при лимузините??? Не се ли обезсмисля малко състезанието с такът тип машина при мисълта, че повечето лимузини са дизели? Ами ако дофтаса някое Ферари или Ламбо? Мисля че тоя тип коли които клонят към 300 коня трябва да си имат отделна група или в общата да си стоят.
Ти пък ... то в класа на Алфа липсва един култов модел, ти за Мазерати си се захванал ...
Ма аз май знам защо липсва 155 в графата - щот няма да има конкуренция :choice:
Нещо ми се струва, че прекалено много задълбахте. В крайна сметка мероприятието е повече за FUN и да си видим колите как се държат на затворено трасе. Няма смисъл да се вайкате, че Мазерати-то е в един клас със някое 2.4 жтд. Тогава аз кво да кажа с Баба Яга на 25 години? Обърнете повече внимание на забавлението и удоволствието.
Мазерати , само ако дойде Бижуто :D
За други не знам ..
Ох .. как искам да съм там , как искам да съм там .. как искам да съм там ..
Казах ли , че искам да съм там ?
Направо ми трепери всичко ..
в понеделник си пусна молбата ама след колко дни идва че в петък заминавам на море
ъпдейт на записалите се за участие на пистата
http://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
Кога ще дойдат документите, защото аз съм до 10 август в София:unsure: :)
Аз за това не знам какви планове да си правя :)
В краен случай, на място ще си платя.