Баткиииии вие внимавайте с напиванията, че да не търсите Алказалцер утре:static::static::static::static:
Айде момчета и момичета не остана. В навечерието на деня пълен с адреналин сме.
Лек път на всички които ще пътуват утре сутринта
Printable View
За съжаление ще го пропусна тоя трак дей,колкото и да ми се караше......
След като няколко пъти днес се опитах да се свържа с Радо,неуспешно ,се отказвам да звъня повече
Ако има желаещи-могат да използват номера ми. Съжалявам ако обърквам организацията с групите,но причините са независещи от мен....
успех утре на всички участници ;)
1l. Selenia Racing ако някои може да ми донесе утре,мноого ще черпя :-S
Естествено каръка винаги е на линия,точно измих колата и я вкарвам в гаража и компресора на хидравликата приключи.....................
Трак дейя беше уникалеееен,изказвам искрени благодарности на всички които спомогнаха това мероприятие да се състои и да ни зареди с много позитивна енергия.
Съчувствам на момчетата,които имаха проблеми на пистата днес с пожеланието на следващия трак дей да си наваксат емоционално и за този.
Благодаря на всички за хубавото изкарване.:clap:
Евала на организаторите - за пореден път се справиха чудесно. Кефа поне за мен беше пълен :respect:
Надявам се пичовете, които караха заедно с мен да не съм ги измъчил много и да не ми се сърдят, че на места малко ги позабавих ;)
Жалко и, че събитието не мина без кофти случка, но по-важното е, че никой не пострада :D
Айдее... давайте снимки да гледаме тези които не сме били.
Бабите бяха на високо ниво (както винаги) :guns:
Други снимки скоро :upsidedwnsmiley:
Поклон за пореден път към организаторите !!!
Поклон и за всички, останали до последен дъх на пистата, за да докажат, че кефа цена няма !!!
Страшни благодарности за Венци и Венци (VFTI & Venci), които ме возиха днес - момчета, поздравления за ентусиазма и готиното отношение !!!
Онборда от двата тура е леко шантав - ма то и няма как да се очаква стабилна картина при такова изживяване - особено с откачената 75 ... Краката още ме болят от запъването в пода :respect:
Много готини хора се събрахме днес, дано има повече такива яки мероприятия всяка година !!!
Снимки имам доста, но ще има и доста пресяване и лек "тунинг". Като сложите и два дена авиошоу - ще има забавяне в публикацията, няма как :)
Русенската група се прибрахме преди малко :)
Много добър ден се получи, аз си откарах на 100%, имам и малко онбордчета, има и с Нено като си пали задните гуми при спирането на края на правата :)