от четвъртък започва изпращането им ;)
Printable View
от четвъртък започва изпращането им ;)
Извинявам се за спама ама нещо са ми обаркали модела на колата Алфата ми е 146 1,6 боксер 103 коня не е
20 Валентин Вълов Alfa Romeo 145 1.7 16V Boxer
Пак се извинявам че пиша тук но незнам към кои да се обърна за корекция
Аз имам 1-2 въпросчета .... 1вия е Ще имали Палатково място примерно можели да се пристигне на пистата на 21 следобед горе долу :picnic: да се пенощува на Хотел Звездуброй И другия е очаквали се някакво мероприятие след Състезанието :drunk: :hmm: Извинчвам се ако Въпросите не са на място .
Пс : Аз другата седмица мисля да подавам заявление ..
и още един глупав въпрос ама нема начин понеже заминавам малко на почивка в петък и ще си доида към 17-18 ако тогава си пусна заявлението нали няма да е късно
Колеги позволявам си да пусна линк на моя трянировка репетиция преди 22 знам че тук има наистина добри карачи и ще помоля всеки който е по заинтересуван да си каже мнението относно карането ми все пак ми беше за първи път на пистата.Ако пречи този пост нека бъде изтрит.
http://www.youtube.com/watch?v=OxLm2YDb4hA
с какви гуми я кара на клипа
При мен вариантите за гуми са 2:
185/60 14'' Firestone Fuel Saver
195/50 15'' Marangoni Zeta Linea
Май ще се пускам с фюъл сейвърите :)
И без това трябва да ги изтъркам..
Отпред 185/57/14 сликове LASSA отзад 195/50/15 с 16мм. вланци и седи доста добре.
Абе аз не аберясвам но както гледам си се научил да натискасш спирачката с лявв крак пък и като врътна няколко обиколки ти доиде релакса и се отпусна :bravo:
Няма ли абс колата е много по добре да се натиска спирачката с левия крак, и да не се отпуска газта изцяло....
Колата няма АБС и наистина се поотпуснах в края на обиколките за 22 ще е много по добре :-D:-D
Искъм да попитам още веднъж организаторите МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАРА БЕЗ ПРЕДЕН КЪПАК искам да знам поради простата пречина че ще го оставям в гаража да не стане така да не може и да се чудя какво да правя.Благодаря
Тъкмо няма да ти страда аерото......