това 188 ми беше подхвърлено от организацията на мероприятието и го казах по микрофона.
На пистата няма техника за такова измерване.
Това 1.02.. кога си го давал?
Printable View
това 188 ми беше подхвърлено от организацията на мероприятието и го казах по микрофона.
На пистата няма техника за такова измерване.
Това 1.02.. кога си го давал?
на тоя трак дей от видеото дадох това 1.02.00 , мисля че точно след него беше Алфисти трак дея .
Мога да добавя и БМВ е30 165 на гумите 1100- кг. скорост на правата 180 по километраж (реални 170+) , 59 сек
Алфа 145,80 на гумите,1200кг,135-140км/ч на правата,1.04 време
БМВ Е34 комби , 110 на гумите,1500кг+,130км/ч на правата , 1.08 време.
Интересно ми е изводите тук какви са?
BFAS конфигурация.Не съм я мерил и немога да ти кажа с точност цифри.Ама знам,че беше мега зле от към всичко.Е сега след освежаването ще й тегля един кантар при Дунев и ще съобщя. Просто са ми интересни заключенията които правите :) Според мен няма значение скоростта ,важно е времето.И все пак една по-бърза кола на правата може да стопи седунда-две от времето... Осезаемо по-бавни коли в завой и много по-ранно спиращи дават времена като една добре спретната завиваща и средно спираща кола само и само заради своята сила на правите... Един вид като излезеш зад него на правата,даже и да си с 5-10км/ч отгоре просто го виждаш как се телепортира някъде в делечината и всичко наново... :Bolt:
я сега кажете как се дават времена 1:04, че аз със стрийт гуми на моята 155 под 1:09 не успях да сляза... на правата успявам да докарам 135км/ч(140 май показа веднъж, ама после завоя ми се видя тесен), посред уреда на колата, който според гпс-а е точно така!
Еми явно не е с ускорение по правата :scherzkeks:
http://www.youtube.com/watch?v=r77kP3d_42A
Последните 3-4 обиколки са 59 секундни
Почва да се дава газ от 1:12,колата е със сток спирачките си и стреет легал гуми 195.
:go: :yes:
тия тойо 888 са явно най-доброто за стрийт легални сликове, много лепят като загреят хубаво.
Виж на моето видео за какво пищене и вой на гумите става дума, полу-сликове Азенис са предните, но като смес са като високоскоростни нормални гуми, няма го това размекване и лепене като на слика.
Но пак са добре де, за сравнение карах отначало няколко обиколки с подарени гуми, заделени за пързаляне само, и като сложих след това Азениса отпред паднаха 2 секунди от обиколка.
Говори ми ,говори ми... аз на алфичката само с такива карам подарени за парзаляне...
Иначе да разливат се но не мога да кажа,че съм доволен от тях.Демек на спиране са задоволителни,в завой средна хубост,бързо прегряват,ако са по-теснички и си само на 1 двигателен мост ускорението на излизане от завой и тн е по-скоро зле (от към сцепление на гумата).
Сравнение права когато карам примерно зад Хриситян (сивата е30-ка Плевен-56 секундна)... той кара с 2-3-4 ръка чист слик но 225 или 245 /17 и се старая да подавам газ когато и той а аз бях на наща е30-ка с нови 195-ци 15-ки тоуо-та еми нестава... спираме еднакво ,завиваме еднакво,на правата е малко по-бърз заради тегло и съвсем малко мотор но на ускорение от завой... и си яке от тук 0.3 стотни от там 0.3 и хоп то станало 2 секунди
Абе с тея семита и стреет ... като се дават пари да си е на чист да не те е яд... Е сега Дидо се е засилил да взима чисти пак 15 195 или 205 ... как да му обясня,че пак ще е куца работа... за мен лично на кола над 200конски сили около 1000-1200кг примерно на 1 двигателен мост гумите започват от 225 16/17 нагоре. Аз примерно за алфичката се чудя дали да оставам даже на 16-ки.Много ми се ще да мина на 17 и да си реша въпроса с едни 4 броя 225-ци и съм сигурен,че няма да съжалявам. Ама как да обясниш на другите ?! :)
т.е. по-добре чист слик, отколкото семи слик!
кажете ся капацитетите, към какви сликове да се ориентираме аматьорите:big_flowers: