Другата седмица нещо?????
Printable View
Другата седмица нещо?????
Ето бре...Качил съм 10 гонки... снимани от моята кола..
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=42936&page=8
+ пак моя пост на страница 10...с още 2 клипа
Ама ако търсиш клипчета на бързите коли едва ли ще намериш защото никой не му се занимава да снима :(
Може да направим състезание по пързаляне на сняг :tooth:
Не знам дали съм прав, ма ако 155-цата не беше изостанала, щеше да стане голямо мазало с тролея и червената кола до него ...
Пък за последното изречение - донякъде си прав :hehe:
155 1.8 8v надали ще е най-аналогичния ти конкурент, но в предвид на това как се представя ... ми се ще да видя как ще се дърпаш с 2.0 ... :evil:
Щото ако трябва да говорим за точни сравнения - ето това е истината - 155 е даже със втори човек за снимането :go:
Готов съм да повторим упражнението, като мисля, че резултата ще е по-различен. ;)
Както отбеляза VFTI, не съм опитен, колата имаШЕ дребни проблеми, а задкормилното устройство, т.е., аз, удари 2 пъти прекъсвача на първа, преди да се сети, че трябва да сложи 2-ра скорост. :tooth:
П.П.
Знам, че това са омразните на всички оправдания, но са факт. Като потренирам и се ошлайфам, ще пробваме пак. Ама ще разкарам резервната гума, крика, гидоретата и т.н. от багажника! :hehe:
П.П.П.
:cheers: на всички ентусиасти! :)
OOOOOOO,ми добре айде,тогава друго предизвикателство,155 2.0 8в,казвате кога и съм там (ако нямам ангажимент разбира се)ще съм благодарен ако има и кола за снимане зад нас за да се коментира гонката обстойно!!!!!Знам,че ако дойде добре подготвена 2.0 8в сигурно ще падна,но да пробваме пък ще видим,и нека този път да обсъждаме гонките!Чакам да видя колко човека ми напишат да се замерим!!!!!!:pokey:
Аз ама утре вечер, че да мога да изгоря малко бензин днес:-) чее снощи много я напълних...тюх...
Летящ старт от 2ра:-) 50км. примерно
Само че искам до 160км. макс, защото не се чувствам комфортно след 160км. в моята кола :)
Мястото нека да е същото, а аз ще гледам да си доведа и кола за снимане:jason2: + сам ще направя клипче от моята кола :)
Добра срещичка се е получила :afro:
Компресирах малко видеото от sen7 и го качих:
http://tranz.it/load.php?id=pkZ2vVHnnrOeaMBX458170 (400MB)
В момента ги качвам и в Imageshack да могат да се гледат онлайн.
Бимбо, с какво BMW си?