другия номер ще ти бъде даден на техническия преглед ;) номерата се лепят от двете страна на колата
за седалките нямаш грижи прави каквото искаш ;)
Printable View
За пореден път екипът на Алфисти БГ изказва благодарности на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ за съдействието което оказва.
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ ще спонсорира играта организирана от тях и ще предостави за награди два чивта чисто нови автомобилни гуми. Специални благодарности на Кики.
Заявилите желание да бъдат стюарди за подреждане на автомобилите от страна на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ:
Иван Бенов
Радослав Първанов
Ух аз съм тиквата :online2long: и на:
Тихомир Димитров
Валентин Вълов
Стефан Стоянов
съм дал само по един номер, както каза Нео на техническият преглед ще ви бъдат дадени и другите
Извинявам се за грешката.
Ако някой забележи друга нередност да съобщава за да можем максимално да изчистим гафовете - Благодаря.:smartass:
Гумите ще бъдат с размери 195/50-15 (2 бр.) и 184/60-14 (2 бр.) като марките все още не са уточнени, защото проверяваме от коя марка има най-пресни гуми в склада.Quote:
Originally Posted by ne0
Само като ориентир ще посоча "Michelin", "Continental", "Kleber" ;)
Искрено ви приканвам към по-активно участие в мероприятието :D
ъпдейт на участниците
http://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
номерата на вратите ли ше ги лепиме ?
по документа и пропуска нещата отнасящи се за нас, сега ли ги попълваме или на пистата?
документите се попълват когато искате, ма пистата се проверяват и заверяват... номерата от двете страни
Венцо днеска(вчера) ми донесе листовки и даже разхвърлях малко вече. ;-)
Програма 1st Italian Track Day – 22.АВГУСТ.2009
Начало 09:00. Записалите се за участие в надпреварата на пистата ще преминат през технически преглед, а тези който желаят да карат на писта, но не са си закупили пропуск ще могат да го направят през целия ден по време на мероприятието.
От 09:00 часа до 11:30 стюарди ще подреждат автомобилите на парадния паркинг. За всички посетители дошли с автомобили от други марки освен италиански ще има специален паркинг зад сградата на пистата.
От 11:30 – 12:30 ще бъде дадено начало на времето отделено на трите клуба.
През целия ден ще продължи карането на пистата. В 18:30 ще се проведе награждаването. 19:00 край на мероприятието.
По време на мероприятието са осигурени:
Контрола на входа
Охрана
Линейка
Стюарди на паркинга
Обучени стюарди на пистата
Водещ
Времеизмервачи
Стартери
Промотъри
Гумаджийница
Репатрак
Сейфти кар
Осигурени са каски и бонета на цена 1 лев.
На пистата има всички удобства: храна, напитки, тоалетна, трибуни и навеси.
Събитието ще се осъществи под шапката и организацията на екипа на Alfisti.bg с генералното съдействие на АХМ-АUТО, дългогодишните ни партнъори, спосори и съорганизатори от T&N CAR, както и LAPTOPBG, МILANO MOTORS, АВТОЦЕНТЪР БУРГАС. Организацията се подели с Клуб Алфа Ромео България, Фиат Форум България, и Ланча Клуб България. Фиат Форум България организират и спонсорират специална надпревара за публиката на пистата. Всеки един билет за вход ще бъде и талон за намаление и дава право на 15% отстъпка от стоките в магазините на AXM-AUTO в магазинната им мрежа в цялата страна. МILANO MOTORS ще представят на публиката Alfa MiTo и ще осигурят наградите за победителите.
Очаквайте още изненади и промоции!
До скоро!
www.alfisti.bg
Супер! И мен гледам вече ме има в списъка...само се чудя 155 и 156 в кой клас ще се класират, че гледам в лимузини ги няма - клас бързи седани освен :gruebel::duel:
Генералните партнъори на 1st Italian Track Day - АXM-AUTO ще предложат на посетителите на мероприятието 15% отстъпка с всеки закупен билет. Билетът е на стойност 5 лева, но ще служи и като талон за еднократна отстъпка в магазинната мрежа на АXM-AUTO в страната до 31.10.2009. Тази промоция се прави за първи път от спонсор на мероприятие на писта Дракон.
www.alfisti.bg
Пак извинета ,но не съм получил още нищо за "1st Italian Track day - 22.08.2009" 20 Валентин Вълов Alfa Romeo 146 1.6 Boxer аз :) ни пари са ми поискали някаде нито някои се е обадил по телефона
Имаш ЛС
Аз няма да мога да доида за жалост нямам транспорт до там и обратно, да направите хубави клипове и снимки ;-)
Е няма ли някой колега от София, който може да те качи?