Малко кадри и от мойта трескава подготовка за събитието... :devil:
+специални благодарности на Бобо и Нено за оказаната помощ! :cheers:
Живи, здрави утре сутрин 6.00 всички там! ;)
Printable View
Малко кадри и от мойта трескава подготовка за събитието... :devil:
+специални благодарности на Бобо и Нено за оказаната помощ! :cheers:
Живи, здрави утре сутрин 6.00 всички там! ;)
По-голям карък от мене няма!!!
12 часа се борих с 2 слика, от които един стана на джантите ми...Другия не пожела да влезе!!! Обиколиих около 4-5 гумаджийници и средно се мъчеха със слика около час, час и половина!!! Явно тия моите джанти не стават бахти....В крайна сметка в 23:35 вдигнах ръце и сложих стрийт гумите ми - Конти СПорт контакт 2...
Лек и безавариен път на всички ! Покажете им за какво става въпрос !
Много ме кефят снимките ... Екстриим и Вентура заедно ... така трябва да бъде ! :)
Аз съм с моята кола.
Киро и Мариан с една и Митака с една.
До тук 3 :)
Места има.
ВСИЧКО Е ОК , ДАЖЕ ВЕЧЕ ПОКАРАХМЕ:Tease:,ВРЕМЕТО Е ХУБАВО НО ДАНО И УТРЕ ДА Е КАТО ДНЕС
с нормалните гуми към 1.48
Блазя Ви най-благородно :S
УСПЕХ на Всички!
Успех и да се забавлявате добре :)
СУпер е пистата много яко се накефих! Както четохте по-горе не можах да се преборя със сликовете, но със стрийт гумите дадох 1,48 като пистата беше леко влажна (приръсваше дъждец)....
Нено даде 1,40, а бат Бобо 1,43 (това по спомен)...Еньо - Голямата риба има разпечатката с точните времена и каза, че при първа възможност ще я качи ;)
За съжаление не се разминахме и без инциденти...Дани - sapper размаза картера и гръмна гума на един много гаден бордюр :(
Ех мама му стара ... стават и такива работи . Бобо , 4 х 4 как се държи колата на пистата ? :)