И вървиш с нея както с 155-цата на Furious или си по-напред?
Printable View
И вървиш с нея както с 155-цата на Furious или си по-напред?
Ники Венци да не ме тупне бе???Гледам му клипове!!!!!Доста добре си му върви колата,и ако можеш ми кажи защо 145-цата на Миро разбива с 5000000000000000000000-коли 156 2.0 т-спарк с чип!!!И си кажи обективното мнение за гонката между мен и Венци с обяснение ако може разбира се!!!Мерси предварително!!!!!!:go:
Стара максима - срещу QV не се скача, ще вида да дойда и с на Цвети QV-то което е абсолютно сток и да видиме то как върви. Не гледайте само конските сили ами и еко нормите които изпълнява колата, защото и 156 JTS-а е 165кс ама пада от ризница.
Ааа викаш твоята не миришеше на кебабчета :tooth: Защото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...
Иначе за успокоение тази вечер няма да слагам никакви добавки и скъпи бензини...Налял съм 30кила 95от еко и ще карам пък квото стане...С тия скъпи бензини и добавки ми се струва че колата даже върви по-малко. А някой ми каза че може да е така защото свещите са ми с някакво такова топлинно число и високооктановите бензини влияели зле....
Иначе Радо ако искаш ела тази вечер пак за сверка:wow: И въпреки че нямам пари ей такива коментари много зле ми влиаят и ме карат да продължавам да карам на бензин, че после да не падам и да не се тормозя...Така че ако може по-скоро оправяй дебитомери, сменяй чипове, слагай гуми и т.н. че да мога да слагам плочката на газста...А дано и сняг да падне скоро, че да не се тормозя повече...
Бимбо и аз смятам че ще падна нооо ще видим и се надявам на изненада...
П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват марката :evil: :):):)
Аз мисля че на Миро QV-то има чип от извънземните:drool:,но това си е мое мнение:rotfl::rotfl:.Не честно,знам че върви много,но не съм запознат с колата,виждал съм я точно 2 пъти и то не в движение,иначе за това че дърпа много на 156,единственото което ми идва на акъла са килата на QV-то и отличното му,явно състояние.Не знам как са вече скоростите-по-къси ли са.А за теб и Венци,се чудя,аз затва те карах да се дръпнете с него,или ти и Мимо,или Мишо,според мен само тези 2,0 са ти конкуренти от 155-ците,за 156 нз.Но на Венци му е малко по-лека колата,няма климатик,и като се поотпуши от газта,плюс тва тя е 141 или 143 коня+,но мисля че е без филтър,това е че на БМВ-то му идва силата на по-горните скорости,защото е 6-так,а при алфата има ряз от 2-ра,а и Венци е с по-къси скорости.И все пак си мисля че Миро има чип от извънземните или най-малкото тази колата е била притежание на извънземен:spam_laser:
Още малко остава :) Нека дойдат повече фенове, че пак да стане една хубава срещичка :)
Е,ще се събирате ли?!?!