Много хубаво мероприятие !
Поздравления за хората, стоящи зад цялата тази организация днес !!!
Единствения недостатък май беше ужасната жега, която напоследък е налегнала Пловдивска околия ...
Printable View
Много хубаво мероприятие !
Поздравления за хората, стоящи зад цялата тази организация днес !!!
Единствения недостатък май беше ужасната жега, която напоследък е налегнала Пловдивска околия ...
хахаах мен ми изгоря носа от слънцето...! Иначе много яко беше! Наистина евала на организаторите!!! Беше ми за първи път да карам на писта с лек автомобил и въобще не съжалявам!!!
Аз малко неподготвен отидох де, чак ме хвана срам...Хората слагат сликове, махат седалки и прочие...Аз с пълен багажник с болкуци, раници, ядене, вода, масла и прочие...Напълно сток (без чипове-мипове, спорни филтри и прочие бонуси). Гумите ми бяха супер износени и в завоите направо летях към чакъла/тревата с пълна сила...Дори един път успях да изпързалям задницата в тревата и набрах малко зеленина за вкъщи :) Но въпреки всичко преживяването беше супер!
Някой може ли да ми сподели ако е видял в клас до 1.6 какво беше най доброто време.Аз съм с сивото Браво с черния капак моето време 1.10сек. че си трягнах много рано и неможах да видя какво стана после.
До 16:00ч Времето на Нео беше 1м и 3 секунди и май беше най-доброто до 1,6. На Поох колата беше 1м и 2 секунди, общо взето това си спомням като топ времена...
Браво на организаторите!
Шоуто беше пълно (поне за участниците де), отстрани не знам как е изглеждало.
Благодаря на MainaCore и V_G_Z , че помогнаха да си намеря гума (след като разпорих моята :party:) и да си направя кефа на 100% .
:notworthy::notworthy::notworthy:
Благодарности и на колегите Wolfy, Yanko и vlado_iv, които също се отзоваха!
Такива Алфисти трябва да са за пример на всички ;)
Има и доста видео мериал, но трябва да се обработи малко преди качването (ХД формат е и файловете са огромни).
Моля който има снимки и/или видео да драсне едно лично на мен или Нео (да съберем всичкия материал на едно място и да се направи галерия).
Хихи да колега аз съм :cheers: Радвам се, че ти харесват :magic:
п.с. Аз имам снимки и малко видео материял също в ХД формат на камерата...( видеото включва събирането на Софийската група на Лукойла, карането в колона на Софийските Алфи по магистралата и малко от пистата...)
Не не не не...Това просто беше нерелано....БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ адските усилия и труд за да стане възможно това мероприятие.... Просто всичкоооо беше перфектно:cheers:
Многооо ме запалихте....Макар и моята кола да не беше много подготвена, но си направих неописуем кеф,...... и на мен ми беше за първи път....то си и личи де...Иначе 300км. пътуване +74 състезателни км.= 40литра/лв. газ:magic:LPG рулззззз..
Ето едно клипче от мен...Съжалявам за възгласите и всички коментари, ама те са само в началото...Простоо в повече ми дойде адреналина :tooth:....Към средата обаче всичко е окей...Клипчето е топ качество 330МБ имайте предвид при зареждане :)
На втора на пропан бутан правя 100-105км:moon:
http://www.youtube.com/watch?v=ltDzFIYbnMM
Оператор, навигатор и изцапаните гащи :tooth:: Wolfy от отбора на легендите...ю
EDIT: 140км. на правата и после с двата крака на спирачките :tooth:
Епа, че как... отстрамихме LPG съсловието :) Интересно ми е понеже споменаха скоростта на Поох на правата 188км/ч.... Вашите колко бяха?
Абе я пишете и кой с какви гуми е карал, щото едни сликове свалят доста сносно времената на тая писта.......
17" Пирели П зеро росо на протектор.... :tooth:
http://www.youtube.com/watch?v=bF6OZ...1&feature=fvwp
Eто вижте холандците кви яки Алфи имат.АЗ не можах да присъствам на трак дея, затова..... искам и аз такъв клип да видя.Направен с яка музика и с направени коли.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Колега всичко хубаво ама много калпав оператора.От цялата история нищо не се разбира.Нито оборотите.. нито скороста с която минаваш завоите и правата.. нито огледалата.Като ниваляшка се е търкалял.
вярно е това... аз си карах с моето тойо т1-р стриит гума и първата обиколка стопляше 2-ра и 3-та обиколка държи и в 4-тата вече е прегряла... максималната ми скорост по километража беше почти 140км/ч. Другия път или семи слик или направо слик за предните гуми ;).
Иначе съм много доволен от мероприятието и си направих кеф на макс!!! Почти30 литра бензин за целия ден - 360км с обикалянето ми из София вечерта и над 20км пистово каране с педала до долу. На места по завои и 2-ра скорост на макс, диференциала се чудеше на кое колело да подава въртене :th_up::th_up:.
Пистата наистина не съсипва гумите, ако не презавиваш с волана много... но позволява доста добро сцепление, а с подходящо окачване и сликове, времената падат, според мен!
ето снимките и няколко клипа от моя апарат: http://eightball.data.bg/p/files/1-s...,%20Kaloyanovo