21.00 на Лукойла..пак на същото място... :):)
Ако искаш ела че искам да се позовя малко на 156цата:grin::grin: пък и нали искаш да те пробвам 0 до -30км. на задна :tooth:
Printable View
21.00 на Лукойла..пак на същото място... :):)
Ако искаш ела че искам да се позовя малко на 156цата:grin::grin: пък и нали искаш да те пробвам 0 до -30км. на задна :tooth:
Май наистина тези скорости играят някаква роля, нека Венци и Furious да кажат с 3000 оборота на 5та скорост с колко км/ч се движат по километраж. Незнам дали това е удачен пример могат да кажат на 2ра също, аз на 5та с 3к съм на 107-108 км/ч гумите са 215/45/17 не дават голяма отклонение с ГПС-а около 1 1.5 км/ч
и сега кой е най-бърз?
Да не те видим и тебе в раздел "КУПУВА" 2,5 В6 или нещо с охо бохо :)
Не съм чел цялата тема, за което се извинявам, защото сигурно въпроса ще ми е не на място, но може ли да питам на кой Лукойл са събиранията !?!
1ви километър от Пловдивската магистрала...
До 5мин видео :grin::grin:
Айде здравейте!!!Значи първо на Радко сега вече знам със сигурност,че разбираш от коли и от това за което говориш(не,че някога съм се съмнявал в това което казваш:bowdown:)имах доста сериозни проблеми,но сега Венци като качи видеото ще видите!!!Да Живеят 2.0 8в с махната плочка на газта+чип:headbang::shocked:!!!!!Евала Венци!!!
Бате,имаше интрига нали,и сега ми кажи дали си с шпер,че забравих да те питам.