Αντίδραση - Κανείς για μένα
Printable View
Малко хаймериканска тресня:
http://www.youtube.com/watch?v=RMcxPTakmC8
От мен една много яка българска банда, която сигурно и вас ви кефи колкото и мен.
http://www.youtube.com/watch?v=kCJijutR2Do
Снощи ми напомниха за едно вехто канадско трио
Rush - Tom Sawyer
:drums:
Айде да видим сега, това парче познато ли ви е ;)
Le Orme-Amico di ieri
Това е поредното парче, което за сетен път ме отказва да вярвам в това, че в милото ни БГ има поне малко музикална мисъл ... Ба*и, поне малко да бяха барнали аранжимента ... че и вокала е на 99% аналогичен ?!? :laser:
Преди мислех, че основно Развигор Попов и Мимито копираха яко, но явно и култовите ни рок-банди не са се посвенили да пипат от тук или там :new_Eyecrazy:
Ама пак са крали от жабарско :)
:lupe:Вижте това и ще разберете,че първия албум на ФСБ "Нон стоп"е изцяло от кавъри . За запознатите е ясно още от 1977г.,когато излиза албума. Имам тази плоча и там е упоменато "След 10 години"-музика Антонио Палюка-обработка ФСБ,текса е на Михаил Белчев. Имено прекрасния текст направи тази песен емблема на едно поколение/ако за някои текста означава нещо/
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:16 ----------
:super:Колега за тебе един специален поздрав от Развигор Попов!!!
KORPIKLAANI - Vodka
Lyrics - текста им цепи мрака .
И честита Баба Марта :flowers:
Уффф... таа песен води до пристрастяване! :tooth:
Fresh
Within Temptation - Faster
:in_love:
Не видях да е пускано до сега, но лично за мен едно чудесно откритие - много ме радват :
OSI - Radiologue
Изобщо целия албум "Blood" (2009) е невероятен - това е една супергрупа, събрала по едно или друго време в себе си все невероятни имена :
Jim Matheos (Fates Warning) – guitars, keyboards, programming
Kevin Moore (Chroma Key, ex-Dream Theater) – vocals, keyboards, programming
Mike Portnoy (ex-Dream Theater) – drums on Office of Strategic Influence as a full band member and on Free as a session musician
Gavin Harrison (Porcupine Tree) – drums on Blood
Sean Malone (Gordian Knot, Cynic) – bass, Chapman Stick on Office of Strategic Influence
Joey Vera (Fates Warning) – bass on Free
Steven Wilson (Porcupine Tree) – vocals on the track "shutDOWN" on Office of Strategic Influence
Mikael Åkerfeldt (Opeth) – vocals on the track "Stockholm" on Blood
Горещо препоръчвам на всички фенове !