Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!:grin:
Printable View
Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!:grin:
Ферарист...като дойдеш в Сф. само врътни един телефон :):)
Иначе миналия път бяха гонките с 80кг. оператор...И там видяхте с колко пада 156цата...Сега вече моята алфа 3ти ден я карам на бензин и започва да влиза в кондицията....За това е разликата.... А и колко трябва да върви 156 1.8 Комби, при положение че 155 2.0 8В с чип върви на кантар със седан 156 2.0..?!? И то не само моята...а изобщо... Ще изчакаме Радо да види какво ще прави по неговата и пак ще се пуснем...
Иначе толкова можах толкова снимах...Никак не ми е лесно да сменям предавка с 2 пръста...то за това и изтървах 2 пъти..Камоли да следя пътя и да гледам къде е насочен телефона:grin:
Eто клипове на Бимбо срещу една многооо съмнителна и олекотена Е36ца..
Bimbo VS e36...Много добре върви тази е36ца...
http://www.youtube.com/watch?v=0qwNpHcMNvU
http://www.youtube.com/watch?v=q1WdRuYxETg
http://www.youtube.com/watch?v=G1MB1sFKC6c
в последствие и аз се пуснах с нея, обаче не успях да снимам...При летящ на 3та от 100км. до 160 сме на кантар...
А ето да видите че има и по-вървящи легенди!!!Поне заради моментното ми състояние... :):)
На Мишо 155цата отново :go: :go: Тя ще е още 1 идея/кола по-бърза от на бимбо БМВто :)
http://www.youtube.com/watch?v=GU972tgSwwQ
Накарай ваноса с копче по рано да тръгва :D:D:DQuote:
Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!
Малко нескромно може да прозвучи ... ма 155 си кърти, квото и да говорите - браво Венци, браво VFTI :clap2:
Другия път да вземете някой ултра-лек оператор, и да е светло - че кефа да е пълен !!!
155 2.0 8v да е достоен противник на BMW 320 V6, при тва от следващо поколение ... тва си е направо гавра с автомобилостроенето :holiday2:
Ами 155 2.5 V6 няма ли да документирате с тва баварче - интересно ще е за всички, и то не по-малко от колкото на самите шофьори мисля ...
На 400метра при старт от място смятам че 155цата е определено пред БМВто...Поне доколкото си познавам стартирането..
Иначе БМВ-то с АР 2.5 интрига може да има само след 160км и то само ако шестака на алфата не е изостанал сериозно от БМВто...Смятам че е по-бавничка до 120-30км. от 2.0 :)
Е да де ма аз нали се сещате,че имам един милион ролки,ремаци и т.н,а на Венци бегача е чиста няма климатик и т.н!!!Той каза,че неговата тежи около,1280кг,а мойта без мен и бензин е 1370кг,а аз съм 111кг,и 15-20 литра бензин!!!Много неща забравяте,тоя моя мотор е слаб попринцип,мене силата ми идва след 4300-4500 заради ваноса,имам 25-30% загуби от задвижването,по-широки гуми,и т.н!!!Забравяте,че и Венци си олекоти колата като мен и си махна филтъра!!!Не забравяйте,че колата му има чип,той може да кара и си мисля,че съм се представвил много достойно!!!!!
Радо,като оправиш останалите работи,мини да ти сложим 15-ките ;) Все пак Венци е с 15" ,а дали не е и с 14"...
Ти ела с 2.5 да се пробваме с теб ;)Quote:
Originally Posted by ФЕРАРИСТ
Абе бате,много добре си вървят и двете коли.
Всеизвестно е че Е46 320 не вървят и ако беше някоя нормална щеше да изяла 3-4коли разлика....Тааа няма как да се отрече че колата на Бимбо е много добра и наистина изненада доста коли в гонки тези дни, а както следя и изобщо....И представянето браат ти е повече от достойно :):)
Зимните са ми 14" 185/60 на 3 сезона факт че са идеални за случая...
А летните 195/55/15 новички
Тия оправдания с гумите не минават...който квото иска да си слага...На светофара никой не пита ама имаш ли 100кг. туршия отзад или не...Тааа факт че съм и по-лек и с по-добър размер гуми и с чип, ама и на Wolfy и Мимоузунов колата доказва че колите ни още не са развили потенциала...Да не забравяме че генерацията ми е стандартна на 50мм...свещите са ми на 30К км, а имам и газова и т.н. и т.н... все тъпи и безмислени факти, които едва ли някой иска да слуша... И ВСЕ НЕЩА ОТ СФЕРАТА АКО, ама пък АКО БМВто СЛОЖИ ЧИП??!?!?! Какво правим?!?! Тааааа чертата педала на газста и ТОЧКА. Ако някой не е готов да губи нека не се пуска...Само се замислете как се обяснявате на някоя Астра 150коня, че ако вие бяхте с 200кг. по-леки и т.н.. ще сте щели да го отупате, ама сега сте си изяли дозата 3коли дистанция....
2.0 ТС вс 2.5 В6 55-ца? :roll2: Аз не се сещам за такава,която в момента е в движение,но като си спомня на мето1973 шестака с какви коли се дърпаше на бояна и какви бяха резултатите.... мисля че на това КуВе шестака ще му направи автовоз разтояние (лично мое мнение)
Eх, добре сте се позабавлявали.
Кога ще е следващият път? Искам и аз да се пробвам, да видя каква е разликата сега, след като съм с remap. :devil:
Колата върви осезаемо повече. :go:
Айде обаче да спретнем една срещичка някой уикенд по светло - мисля че ще е по-добре, а и честно казано събота/неделя през деня и около обед сигурно ще има даже по-малко трафик. :)