Ще живее......ще върви.....ще завива......и ще спира.......въпреки пилота......
Printable View
щом го казва човек който си събира колата от тук...
Attachment 128291
начи мое и да хване дикиш.....
Внимавай само :prescription: (ОТК-ато) да не барне :jason2: (флекса), ич няма се усетиш кога ще ти отиде матора в багажника и...
Шапка Ви свалям момци, големи сте :crazy:
обещ взето преди да се докаже, че ще рабоди без да се чупи ще си мълча... ако има успех ще го споделя :gayfight:
ма все си мисля, че с на Пламенмобила ще се справим :)
но Венци ми каза само кока–колата е 2 литра
eто една снимка на кюнците
Attachment 128305
Нено, имат ли някакво английско название тия мини-резонаторчетата дето са на всеки рънър, че е интересно да се прочете нещо повече ?
Има ли някакъв стендалоун и дино кога ще покажеш :) ?
Anti reverse chamber?
както Светльо ти е писал - Anti reverse chamber?
Тъй като тука е трудно да се намерят тръби с подходящ (възходящ) размер, а да карам Драго да ми прави колектор от ламарина не си струваше и е играчка, избрахме този вариант.
Ето ти дино:
Attachment 128339
Шега. На дино честно казано ако не се наложи няма да я качвам. Важен ми е на пистата резултата.
Този двигател е експериментален и за сега ще бъде с мотроник. Централа по всяко време може да се сложи, но първо искам да видя дали въобще концепцията на мотора ще живее и после е лесно, като знаеш, че железата се въртят без да се раздробят. Мисля за марели или нещо от сорта, естествено дросели и нов интейк, който го има готов. Но като му дойде времето.
на дино трябва да се изстиска колата, после на пътя, че на края да върви на пистата на макс.
Вътре трябва да сложиш ковани бутала и рацинг биели, че ще има летящи обекти иначе като се развърти на 8000
А за Марелито и дроселите ще имам интересни резултати тука след някой и друг месец на една наша бегачка ;)
Какво марели сте купили?
И кой ще се оправя със Сисмата?
Ооо, скъпотии електроники не се купват, просто доброто старо Марели сток ЕКУ от Дедра 2.0 16в, имахме мераци за 16вт ЕКУ от Купе за да е бездистрибуторна, ама са голям кът, за БФАС Ладов мотор с дросели става дума :)
Ако за сетъпа и мапването питаш кой, аз поемам заигравката.