Явно не се познаваш с QV-то на Миро, найстина много върви. :jason2: Тук вече за виси 2.5цата в какво състояние е.
Printable View
Бравос на Легендите отново са се представили достойно. :devil:
Браво и на всички участници в гонките за ентусиазма им .
Венци ,всичко хубаво ,но почти нищо не се вижда на клипчетата.:no:
:dance::go:
Снощти и аз цъфнах ама със закъснение и изпуснах гонките с Бимбо. А времето беше по хубаво от оная вечер.
Браво на Венци чесно казано съм очуден от резултата, но ме е подвел и вървежа на Радко, определено нещо не е добре изключихме дебитомера и колата върви по същия начин явно има няква драма, ще се разбере днеска.
В събота и неделя има доста повече трафик по самата магистрала...Тааа през седмицата определено е по-спокойно.... Мен тази вечер някаква е36 320ка ми писа за сверка, така че пак ще ходя някъде...Ама ще пиша по-късно за точно време..
Fear ако искаш може тази вечер да се пуснем с теб :):)
Иначе за клипчетата...Ами няма как...ориентирайте се по фарове, по коментарите и трябва да ни вземате на доверие...Все пак мисля, че ако само бяхме написали резултатите без клипчета едва ли щеше да ви е интересно:-):-)
На мен проблемът ми е, че като е тъмно ми е хм, дискомфортно, 'щото съм малко недоскив. :tooth:
Затова и писах за нещо през деня, през почивните дни. :)
Ако имаш такава възможност, ще се радвам да се пробваме. ;)
Не мисля, че ченгета или някой друг ще ни направи проблем, така или иначе става въпрос са една дръпка, после (или преди това) може да пием по кафе и така... :)
Еее за събота и неделя едва ли ще съм на линия...А и да направим дръпка само до 160км...и мен ме притесняват високите скорости особенно нощем:) Тъкмо ще видиш как ще вървиш спрямо Бимбо след чипа :)
ЕДИТ: за да не цапам надолу...
Магистралата не е улица...Най-малкото че от гледна точка на полицията ако караш с 160км. по километраж си реално за глоба от само един фиш...Отделно че 4ленти и мантинела и липса на трафик звучат максимално безопасно спрямо всички други участъци за гонкане...
Aз имам имунитет! :wow:
Не обичам да се състезавам с кола по улиците, защото е опасно. :)
Виж, ако става въпрос за картинг или някакви симулатори, имам хиляди часове зад волана.:tooth:
Венци, пиши, като стане ясно кога и къде, пък аз ако мога, ще дойда. :)
Ей хора понеже не следя темата защото нямам тази възможност,когато има събиране нека някой да ми звънне едно телефонче :afro:
Благодаря предварително.
Днес излизам от бокса(може би)и съм там ако ще ходите:stretcher:
Добри гонки сте си спретнали, много ме е яд , че не съм от Сф, иначе 156 1.8 пада доста от 155цата, Венци само чипче ли имаш да не криеш и нещо друго? И като гледам се дърпаш с 95 бензин, незнам аз като сложих 98 с добавка колата почна да бяга доста повече...
P.S. И нали имаше нещо от рода , че след чип е препоръчително да се кара с високооктанов бензин?
Венци замери се ако можеш с Джиджи,със соф_бг,със узунов и виж как вървиш с тях сега,че гледам урганизирате нещо,а аз съм зает както ти казах!!!!!:no: