156 СВ Мджет дори не е внасяна, кво остава па продадена :)))Quote:
Originally Posted by 156 m-jet
но от другите модели има тук таме по продадени :)
Printable View
156 СВ Мджет дори не е внасяна, кво остава па продадена :)))Quote:
Originally Posted by 156 m-jet
но от другите модели има тук таме по продадени :)
156 я спряха от производсто...иначе днеска има още един кросвагон...май е 4тия поред от тях и 5тия общо продадени в БГ като първия бе продаден от ВантоТрейд.
Иначе има към 20-30продадени алфи от началото на годината.
Че то ГТ-та вече има повече от 147миците сигурно :lol: щом и съседа си взе.
за ГТта съм съгласен, явно все пак и рекламата изигра някаква роля, а и по смислените срокове на доставка....Quote:
Originally Posted by KGB
това в допълнение към качествата на автомобила, които са безспорни ... :)
Колеги, знам че темата е доста стара, но да не отварям нова за вече дискутирани теми. Един приятел докара от Италия 156 SW Distinctive 1.9 16V М-джет 140 к.с. с кожа навигация и т.н., първа регистрация 2004 год и мисля да я купувам. Направи ми впечетление, че няма копче за изключване на ASR-а, а на таблото не видях лампа за VDC, тоест явно липсват тези системи. Възможно ли е да е без тях, при положение че е високо ниво на оборудване и е с новия мотор?
Цената е като за близък приятел, той я взима на едро с още 10 коли и му плащам само за транспорта....проверих я с ФЕС, но нещо не се доверявам напълно - грешки не отчете никакви (доста странно), другите показатели изглеждаха ОК, е аз не съм сигурен всички показани параметри в какъв диапазон трябва да са, а най-якото е че по одометър показа 12500 км. Преди месец гледах една 147-ца със същия мотор и там пак беше странна стойността на одометъра. Иначе колата е много запазена като за Италянка и е с попълнена грижовно сервизна книжка от 01.04.2004 до преди няколко месеца, когато е обслужена за последно, като я регистрирам ще пусна снимки. Иначе шасито е: ZAR93200001352126, което по Епер значи, че е произведена 11.2003 и е чакала 5 месеца новия си собственик. Ако някой може да каже повече по рамата ще съм благодарен.
Къде да го видя с ФЕС, при проверка на АБС-а ли? Там се окъсяваха някои пинове, за да го чете vag-com
На мястото на копчето просто има нещо като копче (по-скоро тапа) и не пише АСР, съответно не се натиска. Може ли да има VDC без ASR и аз да не съм видял лампата на таблото - тя къде е точно?
Ако има ВДЦ има и АСР ;)
А не е ли възможно просто да няма?
ОК, аз го приемам без проблем, въпросът е всъщност дали има 156 1.9 16V фейслифт без тези системи или е правено нещо по колата?
...
Това ОК, но и липсата на ASR е странна. Днес ще я поразгледам отново по-внимателно, ще погледна и централана за АБС-а каква е.