Браво брат ми добре се получава,само искам да те питам защо избра 146-защото "не се чупи и ти харчи малко нали":naughty:
Printable View
Браво брат ми добре се получава,само искам да те питам защо избра 146-защото "не се чупи и ти харчи малко нали":naughty:
Нека да има и открояващи се 146-ци, а не само 145 :spell:
17-ките са страшни колега,колко са широки?
ай да ги менкаме :evil:
Точно така :D ти си ме чувал и преди :)
Главната причина да си купя отново 146-ца колкото и да е странно на повечето хора е че я харесвам повече като визия от 145,другата причина е че найстина потдръжката и частите са на нормални цени.
---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
Джантите са 7.5J и найстина седят страшно,бяха ме хванали нещо нервите и мислех да ги продавам ама май ще отпада това нещо :D
От вчера вече сме със сполер от 146 TI,вторник пристигна по куриер след това при бояджията и после на колата :) снимките са кофти понеже колата е супер мръсна,ама в тая киша и немисля да я мия..
спойлера е мод N1 за тая кола....
Сори за офтопика, ама без снишеното окачване колата е станала 1:1 като моята - с тези джанти и спойлера :)
Но моят спойлер няма краче в средата, а е хванат само в двата края.
Оптиката ясно, ама дай и малко фийдбек за под капака, ако може :)
Браво, колата е страшна! Дано има повече мераклии да си правят още по-красиви 146-тиците :)
Поздрави колега . Много ми харесва , как се получава . Евала за ентусиазма :bravo:
Даваи Кире,смело напред,лашкаи и една 2256 под капака , смело напред и успех с проекта,става все по лачена:photo:
много е добра ама и от вътре трябва да дадеш снимка :) Централната конзола много ме израдва :) На живо е по яка :)
Интериора не е завършен,има доста работа там докато стане целия замисъл,иначе ще пусна няколко снимки. ;)
Централния плафон и пластмасите на багажника и колонките са пръснати черни,дръжките на тавана също са сменени с черни такива както и сенниците,топка за скоростния лост МОМО и уред за налягането на турбото CRT
Аууу вътре с дървения панел ли е :shutup:
по-точно имитация на дърво,гледам че и ти си сложил буустметъра в духалката
тряяше да взема патента за това :lol_sign:
Какво ще има в другата духалка?