Това Алфата е голяма краста. Колега браво за колата , наистина е уникална , евала и за положените усилия и средства. Да се надяваме че на феста ще я видим :P :P :P
Printable View
Това Алфата е голяма краста. Колега браво за колата , наистина е уникална , евала и за положените усилия и средства. Да се надяваме че на феста ще я видим :P :P :P
малко снимки. Пак е разглобена, че се сдобива с нови неща, но все пак
малко интериор, а утре ще се сдобие с нови би ксенон фарове (с лупи), нова охладителна система. След това малко дооправяне на някои неща и дано стане готова и имам време за италфеста:respect:
Много е добра брат, евалата за ентусиазма ;)
Аууууу ето го дзверааа......!!!!!:respect: Колега трее да я докараш на феста задълже!:horror:
ето и една- две снимки на причината, че не карам много алфата.....
Човече, ти си един истински маниак! Всеки един обикновен човек с достатъчно пари да си купи S8 би си купил някаква стокова бегачка, без да се главоболи да му мисли с преправянето на стара кола, но при теб очевидно нещата не стоят така, за което само ЕВАЛА!!!
в този блок не влиза ли вал от 3.2
рекандишънед са на смешна цена
ЕБАСИ КОЛАТА!
леле маико много хубава кола,колега бързо казваи кои я е правил от вътре и особено конзолата защото тази вечер няма да спя уникална е,наистина кажи къде са ти правили конзолата или ти си си я правил
Абсолютно целия дизайн и въобще всичко по тази кола аз съм го мислил, но нещата който немога да направя сам ги прави майстор! Конзолата е мое дело, с помощта на приятел (вътрешния дизайн е продължение на външния)
---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:19 ----------
Принципно турбината и електроника могат да "държат на повече коне" и честно казано за целта ми трябват нови валове и гарнитура(метална), но засега не ми се занимава иначе ми се върти някаквa идея в главата, но ще видиме. Все пак ако изскочи нещо добро и е на оферта, ще съм благодарен за помощта!
brato vsi4ko se pravi s jelanie prosto trqbva da si razbira6
Тук пишем на кирилица!!!!!
Поздравявам те колега за хубавия цялостен проект. Успехи :boost:[COLOR="Silver"]
Какво става с този уникален автомобил?
След 5 годишен отпуск, отново се подготвяме за улицата :go:
А пък за зимата живи и здрави съм замислил нещо подобно...
Ако има някой добър майстор, който може да го направи може да ми пратите контакт с него :wink:
Лелее...тъкмо се чудех кое ламе е вдигнало тази тема от прахта, а то добри новини! Супер, много се радвам. Аз лично очаквам с нетърпение подобренията по бегачката:horror::horror:
Уредите ме плениха. Сподели Ники, как си ги напарвил ?
Офф топик - още съм си с твоя двигател, служи вярно и сигурно
Браво
Не съм сигурен, но проекта може и да забоксува отново. Днес изкарах колата за пробно кръгче и установих че маслото се пълни с вода (поне така мисля аз) :brickwall:
И сега чакам един приятел тия дни да мине да погледне какво се случва, той е бога на Мицубишитата, но се надявам и с Алфите да се оправи и този път.
Може и да ми е необходима помощ с набавянето на някой части по мотора и най-вероятно добър майстор за шлайфане на главите, но засега само предположения :bangin:
дано да няма сериозни проблеми, колата е зверска дано да даваш газ по улиците скоро !!!
Няма проблем с мотора (малко е удавен в масло :drinking:) :go: Голям филм с новия радиатор и перките, радиатора е доста по-голям и малко трудно се събира на мястото си и трябваше да се съобраза с много, дребни и дразнещи неща а пък за перките няма да говора. Алфовите не стават и трябваше да търся други, в крайна сметка тези от Омега 3.0 стават но пак цялата работа е на милиметри и трябваше сваляне, качване, рязане, лепене, нитове, пластини и т.н :screwy:
В крайна сметка всичко е наред и след новия термо шалтер, който днеска монтирахме с едни приятелчета, колата вече има добра охладителна система. :bg:
Утре ще кача снимки, готови вече на колата че сега нямам.
За утре остава качване на фарове, брони и др облекло и сме готови. :jumping:
Следват настройки на дино, полиуретан (надявам се колегата да съдейства по въпроса :)) ГО и ГТП и съм готов за паркиране в гаража през зимата.
Засега раздутите калници остават в очакване :sleep:
Малко снимки в полу готов вид :drinking:
Много добре. Добре че след тези 5 години си решил да е на пътя отново, не си заслужава да стой в гараж само.
Някой работи много ми харесват, но други са много кич (меко казано)
Иначе евала за ентусиазма!
Готова за излитане :Bolt:
И какви коне е вече ? Дай снимки и от интериора моля те, колата е убиец
Не са сложени праговете все още!
много е яка ! браво евала :) снимки вътре ?
Много добре колега пусни снимки на светло,мотора ще се засилва ли 😀
Страхотна е колата,всеки дръзнал да прави подобно нещо заслужава уважение,само човек който не е правил нещо различно от сток не знае за какво става въпрос-супер е мн ще се радвам за някое клипче да и чуем гласа ......само положителни емоции с каляската!
Кой е на Японската среща :)
Хванат на местопрестъплението :BBQ: шегувам се, колата беше оставена в сервиза за настройки
Но съм ходил на японски сбирки :respect: към колегите (все пак моя Алфонсо е доведен брат на Eclipse) :drunk:
Ето ги най-после и новите фарчета Bi Xenon
А от днес имам ново начинание със спирачната система и най-вече отзад. След неуспешен опит за набавяне на задни спирачни апарати от 2.4 175 к.с. и смяна на дисковете с такива от 271мм, остана вариянта за нови стокови на 256мм Zimmerman:drive:
Още една снимка :devil:
Еми, като незнае човек :throw:
Живи и здрави! Засега ще спира на 256мм отзад :tooth:
Развитие по проекта?
Поздравления за проекта отне ми 1 час да чета внимателно за него и най вече ме надъха това че и аз карам същия двигател на 166 модела и не ми беше ясно колко и дали въобще може да се тунингова този двигател.Доволен съм от прочетеното и надъхан да тунинговам и аз моята Алфонса ,но може би по нататъка, защото не разполагам да си призная с толкова парични средства за вмомента.:boost::boost::boost: