бе то гумите не са ПРОБЛЕМ но маи ще се окаже че имам семеен ангажимент които ако дори си помисля да отменя .....то тогава тежко ми и горко :shutup:
Printable View
бе то гумите не са ПРОБЛЕМ но маи ще се окаже че имам семеен ангажимент които ако дори си помисля да отменя .....то тогава тежко ми и горко :shutup:
neo маляките няма ли да ви върнат гостуването в серес ?
надяваме се.... и Бобо обеща помощ
еха... е дано се получи нещо по мащабно ще е доста по интересно ..
баси срама, само един селеспийд. Ще ме накарате да размисля:))))
айде идвай колега че да имам конкуренция :cheers:
уредено е на пистата да дойде "линейката" на АУТОГРУП
та, ще има възможност за смяна на гуми
мда. благодарение на Енъо ще има гумаджийница на пистата ;)
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
а и вече си имаме инженер участник... чакаме доктор, архитект :):):):hehe:
че то архитект има
Ще ва замоля да стискате палци или по някой гаечен ключ да се появя с някой хибрид модифициран сандък така, че да не роди поне първоначално.
Нено,обади ли се там кадето ти казах,или ако неси аз да звънна?
звънни ;)
Колеги да попитам записъл сам се вече.Кога да очаквам документите за пропуск, до колкото разбрах трябва да дойдат по пощата.Страхувам се да не съм объркал нещо.
всичко е точно... просто документите ще почнат да се изпращат в края на следващата седмица защото спонсорите искаха да имат реклами по номера акредитации и т.н.и и се наложи да ги пуснем наново... всеки които го има в списъка няма за какво да се тревожи ;)
ОК началник да не се притеснявам тогава. :super::super::super:
списъкът набъбва... www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
20. Венцислав Цочев
Alfa Romeo 155 2.0 8V
:flirt::flirt:
Хванах любимия ми номер 20..ако това ще са и номера по колите ще е супер :-P
А газовата бутилка брои ли се за тунинг :tooth: :go: :go:
Ммдам и придава по-добра стабилност на задницата :bigracer:
топла вода има даже ...
Много ми се иска да дойда но явно и тази година ще пропусна поради технически проблем но се надявам за Италфеста да съм ги отстранил и най накрая да се запозная с истинските фенове на Алфа . Пийте по 1-2 и заради тези , които немогат да дойдат
логично
Със свален преден къпак дали ще може да се кара? Цел по добро охлаждане в адските жеги.
Аз знам, ама дали е разрешено.Може и да не може.
И пазарджишкия форум ще присъства,но за участие все още се уточняваме...
абре рожденника някво вечерно парти очертава ли се ...?....някъв общ вариант за спане ? в смисъл не да спим всички заедно нали ами да речем в един хотел :Yoda:
А вие кога мислите да отидете и кога да си тръгнете ?Аз май ще дойда на 22-ри сутринта и вечерта си бия камшика
Искам да попитам,а не знам кой точно организира събитието да се обърна към него,та за това ще пиша тук.
Въпросът ми е следния:
На "Калояноново" свободното каране е 10лв,на Фиат купе сбирката пак беше 10лв.Та понеже съм доста стиснат и бая скъсан в джоба,какво ще получим за 30лв?
Не искам да засегна никой,нито да получавам нещо,питам принципно...
Благодаря
Мисля че човека задава въпрос за нещо което го интересува......след като го зададе, на мен също ми стана любопитно същото......
И друго - значи ли че за това събитие пистата е изцяло ангажирана с него, или и други коли ще могат да карат междувременно.....
естествено, че ще карат само италянки, ще е затворено за външни посетители ;)
На пистата ще карат само итал коли заплатили 30 лева вход .... на теория, надявам се и на практика
Идеята е какво е по различното на събитието та и цената е различна,и аз съм на същото дередже с мангизите и ми е интересно та да си вкарам неква аритметика.Да обясни некой културно ако обичате и да не въртите мохабети за Столипиново и ала бала.Мерси предварително за отговора който ще се получи.
Нено я къв глад гони италсектата ...а вие им правите трак деи :respect: ся и фиатажиите излиза че са нежни души и ще идат да карат на свободно по 10 лв дет е щото вашето мероприятие не е нищо по специално явно :Yoda:
------------------------------------------------------------------------------------
Хайде спри се де!
Чудейки се как трябва да се отговори на такъв въпрос реших да напиша следното.
Значи това е мероприятие организирано от много хора, с програма, с гости, с представяне на нови автомобили и т.н... с всички мерки за безопастност и т.н.
Имайте предвид че тези 30 лева са с мъка свалени до таква сума.
А и това е събитие на което участникът не би трябвало да го претесняват 30те лева на фона на другите разходи по път, хотели ако е нужно, и консумативи. ТОВА Е СЪБИТИЕ ЗА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ!
Поздрави.
Според мен вместо да се плюе как да не се изхарчат 20 лева повече всеки може за това отделено време в интернет да ги изработи.
---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
много фирми са заявили участие и ще е интересно
Благодаря за отговорите.
Моят въпрос беше концентриран именно към тези станични разходи за които спомена и NEO,но виждам че свеждате всичко до "истински фенофе",ще ви кажа нещо което със сигурност знаете:
"Гладът е по силен от тока!"
И истинските фенове имат сметки,кредити и т.н
И една малка аритметика:20x30?=?100x10
"Истинските фенофе са готови на всичко"...
ето казах ви да сте нежни с леснонаранимите души ....и ся ги разсърдихте ....ама от друга страна добре че ги отказахте че да имат пари за ток кредити и за каски :thumbup: обаче поне няма да има тарапана от хленчещи мамини синчета как са ги прецакали и видиш ли как са се набутали ....:repuke:
Отговора на Нео беше мн добър не мога да схвана що некой се изявява на арбитър тука.Мерси Нео.Тва за кризисните изтезания и кредити си е верно и не смея да твърдя,че щом си напред с кинтата си по-голям фен от тоя дето баца цял месец за 400 кинта и трепери над колата и си я гледка и върти гедорето във всяка свободна минута дето му остане.Не се заяждам с никой и нямам какво да кажа повече по темата.Благодаря пак на Нео че не разводни обяснението си.
Това с истинсите фенове е много разтегливо и заедно с лафовете за глада и тока... става мазало. Всеки си има приоритети и няма как иначе да бъде. Аз имам сумарно ~4 кредита живея седмица за седмица, потънал съм в заеми, но месец преди тракдея реших, че ще сглобя от нищото една V6 Алфа да дойда да покарам с нея :screwy:
В крайна сметка няма смисъл да се ядем за тези пари и дано отговорът на Нено да е бил задоволителен за питащия.
Брат ми си довлече за месец ГТАто и бих се пуснал отново на Дракон да видя имам ли подобрение от последния път.
Видях няколко пъти зададен въпроса дали на пистата ще карат само коли от това мероприятие, или пистата ще е отворена и за други посетители?
Това е нещото което ме интересува?
Само от мероприятието ще са . Справка
Относно за каските ще има ли за всички или трябва да се чака на опашка?Ако има проблем за това да си взимаме собствени каски.
Мене ме нема в целата схема... чаках Италфест октомври месец, а тя ква стана... прецаках си плановете :shocking:
Сори за спама, ма ако някой иска летни 16-ки за пилене по пистата, да свирка - ще се изкефя на някой як дрифт с тях !
Най-бърза лимузина. Класират се автомобили от следните марки и модели:
Alfa Romeo: Alfa 6, 90, 164, 166, 159;
Fiat: Croma, Argenta
Lancia: Thesis, Kappa, Thema
Maserati: Quattroporte
Абе вие сериозно ли ще пуснете Мазерати при лимузините??? Не се ли обезсмисля малко състезанието с такът тип машина при мисълта, че повечето лимузини са дизели? Ами ако дофтаса някое Ферари или Ламбо? Мисля че тоя тип коли които клонят към 300 коня трябва да си имат отделна група или в общата да си стоят.
Ти пък ... то в класа на Алфа липсва един култов модел, ти за Мазерати си се захванал ...
Ма аз май знам защо липсва 155 в графата - щот няма да има конкуренция :choice:
Нещо ми се струва, че прекалено много задълбахте. В крайна сметка мероприятието е повече за FUN и да си видим колите как се държат на затворено трасе. Няма смисъл да се вайкате, че Мазерати-то е в един клас със някое 2.4 жтд. Тогава аз кво да кажа с Баба Яга на 25 години? Обърнете повече внимание на забавлението и удоволствието.
Мазерати , само ако дойде Бижуто :D
За други не знам ..
Ох .. как искам да съм там , как искам да съм там .. как искам да съм там ..
Казах ли , че искам да съм там ?
Направо ми трепери всичко ..
в понеделник си пусна молбата ама след колко дни идва че в петък заминавам на море
ъпдейт на записалите се за участие на пистата
http://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
Кога ще дойдат документите, защото аз съм до 10 август в София:unsure: :)
Аз за това не знам какви планове да си правя :)
В краен случай, на място ще си платя.
от четвъртък започва изпращането им ;)
Извинявам се за спама ама нещо са ми обаркали модела на колата Алфата ми е 146 1,6 боксер 103 коня не е
20 Валентин Вълов Alfa Romeo 145 1.7 16V Boxer
Пак се извинявам че пиша тук но незнам към кои да се обърна за корекция
Аз имам 1-2 въпросчета .... 1вия е Ще имали Палатково място примерно можели да се пристигне на пистата на 21 следобед горе долу :picnic: да се пенощува на Хотел Звездуброй И другия е очаквали се някакво мероприятие след Състезанието :drunk: :hmm: Извинчвам се ако Въпросите не са на място .
Пс : Аз другата седмица мисля да подавам заявление ..
и още един глупав въпрос ама нема начин понеже заминавам малко на почивка в петък и ще си доида към 17-18 ако тогава си пусна заявлението нали няма да е късно
Колеги позволявам си да пусна линк на моя трянировка репетиция преди 22 знам че тук има наистина добри карачи и ще помоля всеки който е по заинтересуван да си каже мнението относно карането ми все пак ми беше за първи път на пистата.Ако пречи този пост нека бъде изтрит.
http://www.youtube.com/watch?v=OxLm2YDb4hA
с какви гуми я кара на клипа
При мен вариантите за гуми са 2:
185/60 14'' Firestone Fuel Saver
195/50 15'' Marangoni Zeta Linea
Май ще се пускам с фюъл сейвърите :)
И без това трябва да ги изтъркам..
Отпред 185/57/14 сликове LASSA отзад 195/50/15 с 16мм. вланци и седи доста добре.