новото засичане
0-100км/ч- 10,38
0-165км/ч- 23,30
много по доволен съм от предишния път
Printable View
новото засичане
0-100км/ч- 10,38
0-165км/ч- 23,30
много по доволен съм от предишния път
брех и аз давах такива времена
хехех 7.22 0-100 15.2 на 400м
само не помня скороста с която излизах ...
ако още стоят в г -тека тряаа да вида
Ех ,защо не е по сухичко и твоето фиатче да беше живо да видиш кво щеше да се случи.:evil:
е то е живо бре ся го съживявам
нямаш проблеми когато кажеж съм готов
Малко ъпдейт на данните. Тук съм с почистена геометрия на турбото и донастройки по софтуера. Като сменя дебитомера ще видим колко още ще падна отдолу.
А кой тука от форума ще бие тези времена? (в колата има 4 гуми с джанти + мен )
тва е като бъгне г-тека
ако минеш през няква дупка примерно за тва се правят
мин 3,4 замервания
Е, от Enzo едва ли е по-бърза, но евала за резачката! :bowdown:
Чакаме видео материал. :wow:
Времена на 156 1.9 jtd 115 коня с ЧЕП. Може и по-добре, това е от 2-3 стартчета набързо.
тва за 1.9 мотор доста добре се представя браво
!45 QV със спортен филтър и права тръба. 1270 кг. на кантар.
1 опит:
2 опит:
Айде бе няма ли рацери с времена?
Втория път колегата май е изпуснал 1-2 предавки ;)
аа минал си през дупка сиг и е отчело неправилно,,,
тоя рр ква пара го взе сега има нов модел г-тек ама мноо пара
Astra Gsi 16v 1,8 16v 125hp
http://www.streetfire.net/video/gsi-...run_736865.htm
http://www.streetfire.net/video/gsi-...run_736863.htm
По бързото време, с лек наклон надолу, а по бавното с лек нагоре, астрата е 1150 кила на кантара.
4-2-1 колектор от ц20хе
Това върви като 150 коньова фиатка :)
Романе, като вземеш другия път гтека викни предварително че да измерим малко от наща секта, че има желаещи :)
Я така като е при теб гтека, няма ли да можеш да ми видиш времето от 0-200км/ч дали го има че ми е интересно ;)
Вильо не намери ли кабела, че в графиките е истината.
Там се вижда коя кола с какви предавки е, как ги сменя и колко се губи при превключване и други такива интересни подробности.
Днеска реших че е време да я сгърча.....
Два рънаснимките са от първия, втория батерито на фотото свърши, но интересно 100 метра ми ги отчете с 3 десети по слабо, а 400те само с десета - впредвид че тоя гтек го имам като паметник от 2 години вече, и сефте го ползвам, тва нормално ли е?????
http://i1020.photobucket.com/albums/...h_IMG_5006.jpghttp://i1020.photobucket.com/albums/...h_IMG_5007.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=RCb0i8cZQpE
Ми калибрирах го веднъж на 1500 и 3000, но не ми се видяха точни оборотите, и го калиб на 2 и 4к......кантара каза 1180, ама не знам колко може да му се вярва на някакъв дето тегли старо желязо......
Миналия уикенд направихме малко клипчета и ето ги колите :)
http://www.youtube.com/watch?v=2nXumKM5WvE
http://www.youtube.com/watch?v=j30K7hXoT5c
много добър уикенд се получи :go:
Пууу ще ме накарате някой уйкенд да прескоча до Русе :crazy:
поздрави на турбо-сектата,гледам сте открили сезона вече :twisted:
и по темата : пресни замервания на кошера,от 0-100 7.6 сек. със зимните гуми и кошмарно тръгване
при мен времето 0-100 е 6.6сек
не се дразня но давам пример и ако твоята кола е по-бърза евала:
Fiat Punto Super 1600 - Fiat has homologated Fiat Punto HGT for rally races with fiche no. 5609/A and 5609/N
Engine Position: 4 cylinders in line, fitted transversally
Capacity: 1579 cc
Stroke x bore: 74.7 x 82.5 mm
Compression ratio: 12.5 : 1
Power: 215 HP at 9000 rpm (K/10 car)
210 HP at 8300 rpm (first release of Super 1600 car)
225 HP at 9000 rpm (last evolution of the Super 1600 car)
Fuel system: integrated Magneti Marelli MF4 system (MR3 for the Super 1600 car)
Intake manifold: single intake (60mm for the Super 1600)
Weight: 980 kg
Performance Acceleration 0-100 kmh: 6.7 seconds
Acceleration 0-400m: 14,8 seconds (exit speed 166 km/h)
Top speed: 177 km/h (time to reach 16,9 seconds)
Gear Speeds
1st: 67 km/h
2nd: 87 km/h
3rd: 104 km/h
4th: 125 km/h
5th: 148 km/h
6th: 177 km/h
брех тия бързи печки .....радвам се да ви чета времената.....симпатяги. с уреди..много ..баси чудото.явно се зацепвате на асссссфалта със зъбни колела не с гуми..
п.с на 2 ра около 12 сек с1.6 16v.....едвам диша милата:Bolt:
Неска на прибиране погърчих малко V6-то......
Комбинирано по Гтек и Алфадиаг.....
Диага отчете следното на атачмънта по надолу, гтека до 100кмч каза 7,1сек, до 400 14,82 сек......
По мое мнение можех да направя 1-2 идеи по добър старт, ако ръчна 100 октана също мога да сваля десета да речем......
нали колата ти не е 4х4, понеже това време от 1.7 сек за първите 20 метра е постижимо само при доста силен 4х4 автомобил с брутален старт на перфектна настилка.
За предно този резултат е нормално да е между 2.5-3сек
Е това време е направо трепач за 2.0 ТС то след чип го дават 8.2 секунди , а като си говорихме преди време , разбрах , че си против чиповете , та ми стана интерсно какво точно си барал по ТСката , замерил ли си я колко коня е по АлфаДиаг-а , така като гледам си барнал всмукателната система , имаш шайба ( но имаш 18ки джанти) и правиш това време :?
ЕДИТ: аз на мойта с разкачена ламбда сонда правя 9.6 секунди , и с хубава ламбда колко да свали няма да падни под 9 секунди ( или далече от каталожните данни)
Истината се крие в това, че неговата 2,0ТС е минала една зверска диета ;)
Ми де да знам човек, аз така като му гледам колата 100% ще бие 2.0 ТС с чип , колко килограма и свали от преди това гледам , че е писал 1180 е сега, по каталог я дават 1250 ама в действителност колко е свалил е въпросът , защото това ме хвърли малко в тъч , не съм предполагам , че едно олекотяване може да свали 2 секунди надолу ...
Ами не вярвай много на каталожните данни :) Отиди и си измери колата. Според мен ще си определено над 1250кг ;) А иначе колата на Ферариста бие чипосано 2,4жтд 140 коня фабрично (около 175-180к.с след чипа). Има си клипче, всичко е документирано :)
Ако направи и една хубава генерация от колектор до крайно гърне + едно чипче от Бобо, съм сигурен че ще бие и дизелова 156-ца, 150 коня с чип :)
Ми то гледам има клипче как бие и 2.4 150 коня с чип... просто това време което дава от 0-100 е един път просто аз немога да повярвам как го прави :) , колега ФЕРАРИСТ какво точно си отстранил по колата?
Като във Формулата - крайния успех е сбор от 435624562 малки успехчета.....
---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
Мда, 150 варианта след моя трета ме почва, предполагам че ако съм с по малки гуми и старт от място на равно ще съм малко по добре, но все пак срещу 180-190 коня не мога да рипам......Но при добре вървящ 2.5V6, 150 коньовия вариант няма шанс, тва е мое мнение......
БМВ 330d 184 к.с. сток.
Баси от 0-100 за 8.5, 400 за 16??????
ПРавилно ли разчетох.....
Ами толкова. Такива са и каталожните данни общо взето, та май е нормално. :)
П.П.
Няма ли някой колега в София с G-Tech, че много ми е мерак да проверя моята. :blush:
Ще черпя обилно с бира за услугата! :cheers:
Шофера му е нова колата и още не прави много добри стартове.
с тази програмка Racechrono някои може ли да каже как се засича че на мене ми иска гпс пък аз нямам на тел а за моя тел има версия но само търси нещо и не знам как да я накарам да тръгне тел е нокиа е 51
И аз стигнах до там намира сателити но неше да тръгне брояча.
Е тя без ГПС няма как да тръгне, инсталира се на телефоните Ви , защото имат симбиан, ама без ГПС не виждам как ще тръгне :)
мерсаж за отговора
Някой да е замервал 156 2.0 ТС с чип тунинг ? Че ми е много интересно с колко ще и падне времето на мойта след чип тунинг.
Стотни или десети?!?
Един от най-големите митове, който някога е писан по каталозите, поне според мен е точно за разхода на това Субару. За новият двигател незнам но наш познат има по-старата версия 3.0 boxer, и по каталог градско и даваха 13 мисля, а човека с пенсионерското си шофиране каза че под 17 не е падал :shock: говорим за напълно изправна кола...