Ха-ха дааааа бе, възползвал си се от въображаемите поляликини в банята и ти, ма нещеш д'си признаеш тук пред нас ся... мхахахах :tooth:
Printable View
Дайте онборда на Бобо,че ми е интересно,са кой с кой е бил няма значение.Нали знаете,че чукатено сближава хората:cheers::drunk:
Наздраве
Сликовете заминават много бързо, а спомените за полякините живеят дълго време......
Чакаме сякакви онбордове.....
Има много он-бордове от пистата в Серес в youtube..Кеф ти от ГТА, кеф ти от Онда, пижо итн знайни и незнайни марки ;)
Абе някой знае ли защо Нено и Бобо караха на дълги и на клаксон почти 2 обиколки!?!? :? :crazy:
Феро кво да те прая ее ти мой онборд, вярно че тука е бавно, но е бегла представа, какво се случва в моята кола, разликата е, че като се кара бързо си на ръба и на правата се стига до 5-та, но трябва и да е суха пистата :), абе Бобо покара отзад и знае кво става.
http://www.youtube.com/watch?v=TbNTU...layer_embedded
На края на правата колко вдигаш, че слагаш 5-та :) ? Иначе видеото е супер ;) Евала
Това какво значи - около 200? Нено, а с Конита ли ти е колата?
не знам колко км/ч и не не съм с конита
Мчи добре кво, почти се гордея с тебе......
На кви атмосфери кара цвичките.....????? - Отпред - отзад.....
ПП - начи доколкото знам точиш без АБС......това е найстина по доброто решение за тия дето могат да карат......обаче тука има един тънък момент че спирачното ти усилие трябва да е равномерно разпределено между лява и дясна гума да речем(без значение отпред или отзад) и отделно спирачното усилие да е повече от добре регулирано предница спрямо задница, в зависимост от характеристиките на пистата......ако тва не е изпипано повече от идеално, мисля че тогава абсето е по добрия вариант......не че и той не е бъгав, и разпределението му не е кофти понякога спрямо пистата и изискванията, но в най - лошия случай не хабиш гуми излишно......иначе съм съгласен че без абс като си навържеш 3-4-5 важни завоя като хората и можеш да дадеш перфектна обиколка, доста по добра от такава със, но пък то верно сичко си е компромис деба.....
много си прав за АБС-са, особено при 145-ците, там е много важен, с него се спира леймърската и без да има възможност да ти поднесе задницата. Мен пък ме кефи без АБС щото се каляват реакциите и много по-истински чустваш гумите и колата, абе не бих си върнал АБС-са. Опасно е ебз ного, но пък е голям адреналин