секи си вима вкус ве, тва че на тебе не ти харесва не значи че на 2 милиона българи не им харесва, хеитър !
Printable View
еми секи си има мнение, на някои им харесва, на някои не, въпрос на вкус, като гледам тука повечето са метали и рокери :sick1:
точно ако слушаш тоя тип музика можеш да повърнеш като я чуеш тая боза . Тва че Снууп е вътре нищо не променя , пак си е боза даже още повече бие на очи че е боза именно защото едно голямо име е вътре и очакванията са големи .
тва дето се опитах да ти кажа е че даже и всичко нужно за едно такова парче да има вътре пак нищо не се е получило .
Парчето си има всичко за едно такова парче , коли , жени , черни хора ..... всичко ... освен музика
махни клипа и остава едно голямо нищо
Мишо прави връзката със Снуп, Лилана пише песента и взема кинти от В.Божков! Нали му е любовница уж!
Ето нещо също ново и отново с участието но Снуп Дог. Този път с него пее един от най-добрите руски рапъри Тимъти. Този път видеото не изглежда снимано през месния БулФон.
Целта ми не е да плую поо нашите и да съм Хейтър,но гледам и слушам обективно нещата.
http://www.youtube.com/watch?v=3TDnoUWKuuU
Откриите 10-те разлики !!!
Айде сега!Не виждате ли,че присъствието на Snoop е абсолютен монтаж.
Негрото си е направило неговата част от песента,вероятно с добър хонорар,а после нашите са си спретнали пошлото клипче.Тази идея Шамарчето я мрънкаше отдълго време,ама нямаше пари,за да го направи.Добре,че на Лилка таткото има доста парички,че да може Шамарчето да се закачи за нея. :no_no_no:
Абе общо взето "Шамара" винаги е бил такъв мазен, дето са кинтите и той там.
А относно парчето, отначало като го чух (за 1-ви път) общо взето ставаШЕ, ама след няколко слушания вече ми се повръща от тая боза.Единственото което бива е припева,което всъшност е почти цялата песен и след няколко слушания вече е тотално втръснало.Незнам как ще стане хит тая боза за лятото...