Свършиха ми животите вече. Тоя е последния и мисля да си го запазя:kiss:
Иначе ще се постарая да дойда на това скандално събитие :)
Printable View
Ами на някои им се налага да работят и извънредно ;) Но дай да не спамим в скандалната тема по-добре :)
омазахме се пак варненци
Абе аз да питам нормалните гуми бързо ли се изяждат от пистата? Дефакто, ако дойдем с "цивилни" гумета, трябва ли да си носим и 2ри комплект, за да се приберем кой от къде е на края на мероприятието :)
твърдо не. Писта Дракон е писта на която единствено бордовете на предните гуми се износват повече при агресивно каране. Все пак пистата е с обикновена настика. Няма нищо общо със Серес и прочие където 20 обиколки стигат да скъсаш буквално гумите. Спокойно може да не се мисли за резервен комплект. Но ако имате възможност за други джанти със стари гуми - най-добре ;)
Зависи колко ще се "напъваш" по пистата.
Аз направо се пренасям да живея на Дракон.
Всяка седмица по мероприятие :)
Аз нещо не мога да разбера какви са класовете - в смисъл безнинови 1.6,1.8,2.0 заедно ли се водят, поотделно ли......
идеята е всеки които иска да кара и даде време.... а класовете са просто за да има награждаване накрая и за шоу, щото според хората правили плана за мероприятието ще е интересно лимузини да дават газ както и пунто 1.2 срещу ипсилон или каквото и да е в малкия клас.
Важно е нормалния потрбител да усети пистата без да се комплексира от отбори с крикове, сликове и т.н. около него. Естестено който се е подготвил добре ще си носи сликове и т.н.....
Ясно....
Оуйеее!
Аз се записвам! като му дойде времето де :)
:grin: