Нишо нишо шсе научите :wink: :wink: а ти нешо мнооо се засегаш напоследък :twisted: :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by valjo
Printable View
Нишо нишо шсе научите :wink: :wink: а ти нешо мнооо се засегаш напоследък :twisted: :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by valjo
тоя па;) ми и на теб да ти е алфата в положението на мойта, и ти ше се засегаш :):)Quote:
Originally Posted by Mury
пак офтопичим ;)
Колеги J&R като го купиш необходимо ли е омасляване или си е омаслен и направо го качваш на колата?
Риплейсмънта направо го ръгаш - подготвен е (както казах и в другата актуална тема за JR). За конусите не знам.
Конусите също са омаслени: oiled ready to fitQuote:
Originally Posted by bass
Бати филтъра кат че ли наистина става по пъргава колата с него, или е въпрос на внушение но звука определено е по друг :)
Ще усета ли разлика и във какво, ако смена оригиналния с K & N, примерно от 130лв, на газ съм?
При газовите коли, нали връщало нещо и се чуват взривове от време на време....така, че не знам дали е удачно да си с спортен филтър.Quote:
Originally Posted by Lame_0ne
Поне така съм чувал, не го приемай за истина...провери първо.
Аз съм на газ и в началото (мойто във форума :) ) питах същото. Отговориха ми ,че няма много смисъл. Освен това заради много въздух ми е затапен входа на тръбата и взима въздух през дупка с диаметър 1,5-2 см.(не знам при теб как е).Ако махна тапата (пробвал съм) въобще не работи. Та се получава противоречие- хем намален отвор- хем спортен филтър за повече въздух :?: .Quote:
Originally Posted by Lame_0ne
Колеги имам едно такова питане. Взех си един филтър реплейсмант на JR за колата. Имам такъв въпрос има една такава хава която е закрепена към маркуча който влиза във въздушния филтър това е една пласмасова тръба която е дълга около 20 см в средата е стеснена а към края който стои към филтъра се разширява под конус ,та трябва ли да я махна или да я оставя и при новия филтър. Става въпрос за колата от подписа. Благодаря ви предварително
Абе нормално ли да ми падне разхода с около 2 литра :shock: или колкото повече я настъпвам толкова по икономична става :lol: .
Откакто съм го сложил тоя филтър само газ давам, а разхода е ~ 10 литра смесено.
Или мен нещо много ме напича слънцето напоследък :P
напекло те е яко, успокой се, алфа дето да харчи малко НЕМА ...:) както и такава дето не се трОши :)Quote:
Originally Posted by ALFA CORSE
Айде бре колеги някой не е ли слагал реплейсмант или спортен филтър направо в кутията. ето и снимки на сокаджика дето се чудя дали да го махам.
[quote=PEPI-2ALFA]Аз съм на газ и в началото (мойто във форума :) ) питах същото. Отговориха ми ,че няма много смисъл. Освен това заради много въздух ми е затапен входа на тръбата и взима въздух през дупка с диаметър 1,5-2 см.(не знам при теб как е).Ако махна тапата (пробвал съм) въобще не работи. Та се получава противоречие- хем намален отвор- хем спортен филтър за повече въздух :?: .[/quote:rn2u7dui]Quote:
Originally Posted by "Lame_0ne":rn2u7dui
Тук си прав, не съм го помислил това, иначе и при мен е така от два големи отвора за въздух е останало половинката на единия. :) :)
не го махай. това е така наречената тръба на Бернули- ефекта от стеснението, което има е увеличаване на скоростта на флуида (в случая въздух)и съответно на полезното (динамичното) му в този случай наляганеQuote:
Originally Posted by Novachev
http://bg.wikipedia.org/wiki/Уравнение_на_Бернули
копирай целия линк.