Абе аз не аберясвам но както гледам си се научил да натискасш спирачката с лявв крак пък и като врътна няколко обиколки ти доиде релакса и се отпусна :bravo:
Printable View
Абе аз не аберясвам но както гледам си се научил да натискасш спирачката с лявв крак пък и като врътна няколко обиколки ти доиде релакса и се отпусна :bravo:
Няма ли абс колата е много по добре да се натиска спирачката с левия крак, и да не се отпуска газта изцяло....
Колата няма АБС и наистина се поотпуснах в края на обиколките за 22 ще е много по добре :-D:-D
Искъм да попитам още веднъж организаторите МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАРА БЕЗ ПРЕДЕН КЪПАК искам да знам поради простата пречина че ще го оставям в гаража да не стане така да не може и да се чудя какво да правя.Благодаря
Тъкмо няма да ти страда аерото......
ОК мерси много трябваше да знам тази нформация.
Може ли да направя едно предоужение? Защо не поканите пилотите на италянски бегачки в БФАС то така и иначе на 22.08 отпада планинско Пещера. Да доидат да се покажат. :drool:
ЕВГЕНИ ДИМОВ -АЛФА РОМЕО 145
ПЕТЪР ПЕТРОВ -ЛАНЧИЯ ДЕЛТА
РАДКО ПЕТРОВ -ФИАТ ПАЛИО
ГЕОРГИ ПЕЙЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
БОЯН ГЕТОВ -ФИАТ ПУНТО
ИВАН ГАНЧЕВ -ФИАТ ПУНТО
ЕЕЕ тва ще е манияшко аз съм за да дойдат да направят малко шоу но ме съмнява разходите им са много големи за такова нещо.Иначе идеята е бомба.
имаме си и първата мацка сред участниците на пистата ;) със селеспийд..... плашете се :)
"Най-новият модел на Alfa Romeo - MiTo с официално участие на първия Italian Track Day организиран от alfisti.bg
Милано Моторс, официален вносител на Alfa Romeo за България ще представи най-новия и атрактивен модел на италианската марка - MiTo."
alfisti.bg
Има ли потвърдено участие на чужденци и ако има с какво коли ще са ако не е тайна?
Искам да поръчам два пропуска да дойдат заедно на адреса ми, как да ги поръчам ? Количество:2 или последователно?
За чужденци, май няма потвърдено участие, но живот и здраве ще закараме 2 броя Алфа Ромео Берлина, 1 брой Джулия ГТ Велоче, 1 брой Спайдер 1980 год., една Алфета ГТ иии още каквото мога по моята част. А ето какво сътворих сутринта сънен :bouncing_smiley:, вече ми е в подписа хи хи хи.
Аз си пуснах заявка и съм записан в списъка ама все още нищо не е дошло по куриер! А поръчах преди 4-5 дни!
Екстра! Притеснявах се понеже скоро заминавам на море за малко! :waving:
Едит: Получих го! :)
Абсолютно! :D
Само един въпрос номера къде трябва да е залепен? На шофьорската врата ли? Питам защото е само 1 и е доста голям само за задния прозорец!
П.П.
И още един въпрос - мога ли да карам без задна и пасажерска седалка? Или попадам в клас модифициран по този начин ? Все пак мотора е 1.4 :)
За пореден път екипът на Алфисти БГ изказва благодарности на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ за съдействието което оказва.
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ ще спонсорира играта организирана от тях и ще предостави за награди два чивта чисто нови автомобилни гуми. Специални благодарности на Кики.
Заявилите желание да бъдат стюарди за подреждане на автомобилите от страна на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ:
Иван Бенов
Радослав Първанов
Ух аз съм тиквата :online2long: и на:
Тихомир Димитров
Валентин Вълов
Стефан Стоянов
съм дал само по един номер, както каза Нео на техническият преглед ще ви бъдат дадени и другите
Извинявам се за грешката.
Ако някой забележи друга нередност да съобщава за да можем максимално да изчистим гафовете - Благодаря.:smartass:
Гумите ще бъдат с размери 195/50-15 (2 бр.) и 184/60-14 (2 бр.) като марките все още не са уточнени, защото проверяваме от коя марка има най-пресни гуми в склада.Quote:
Originally Posted by ne0
Само като ориентир ще посоча "Michelin", "Continental", "Kleber" ;)
Искрено ви приканвам към по-активно участие в мероприятието :D
ъпдейт на участниците
http://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
номерата на вратите ли ше ги лепиме ?
по документа и пропуска нещата отнасящи се за нас, сега ли ги попълваме или на пистата?
документите се попълват когато искате, ма пистата се проверяват и заверяват... номерата от двете страни
Венцо днеска(вчера) ми донесе листовки и даже разхвърлях малко вече. ;-)
Програма 1st Italian Track Day – 22.АВГУСТ.2009
Начало 09:00. Записалите се за участие в надпреварата на пистата ще преминат през технически преглед, а тези който желаят да карат на писта, но не са си закупили пропуск ще могат да го направят през целия ден по време на мероприятието.
От 09:00 часа до 11:30 стюарди ще подреждат автомобилите на парадния паркинг. За всички посетители дошли с автомобили от други марки освен италиански ще има специален паркинг зад сградата на пистата.
От 11:30 – 12:30 ще бъде дадено начало на времето отделено на трите клуба.
През целия ден ще продължи карането на пистата. В 18:30 ще се проведе награждаването. 19:00 край на мероприятието.
По време на мероприятието са осигурени:
Контрола на входа
Охрана
Линейка
Стюарди на паркинга
Обучени стюарди на пистата
Водещ
Времеизмервачи
Стартери
Промотъри
Гумаджийница
Репатрак
Сейфти кар
Осигурени са каски и бонета на цена 1 лев.
На пистата има всички удобства: храна, напитки, тоалетна, трибуни и навеси.
Събитието ще се осъществи под шапката и организацията на екипа на Alfisti.bg с генералното съдействие на АХМ-АUТО, дългогодишните ни партнъори, спосори и съорганизатори от T&N CAR, както и LAPTOPBG, МILANO MOTORS, АВТОЦЕНТЪР БУРГАС. Организацията се подели с Клуб Алфа Ромео България, Фиат Форум България, и Ланча Клуб България. Фиат Форум България организират и спонсорират специална надпревара за публиката на пистата. Всеки един билет за вход ще бъде и талон за намаление и дава право на 15% отстъпка от стоките в магазините на AXM-AUTO в магазинната им мрежа в цялата страна. МILANO MOTORS ще представят на публиката Alfa MiTo и ще осигурят наградите за победителите.
Очаквайте още изненади и промоции!
До скоро!
www.alfisti.bg
Супер! И мен гледам вече ме има в списъка...само се чудя 155 и 156 в кой клас ще се класират, че гледам в лимузини ги няма - клас бързи седани освен :gruebel::duel:
Генералните партнъори на 1st Italian Track Day - АXM-AUTO ще предложат на посетителите на мероприятието 15% отстъпка с всеки закупен билет. Билетът е на стойност 5 лева, но ще служи и като талон за еднократна отстъпка в магазинната мрежа на АXM-AUTO в страната до 31.10.2009. Тази промоция се прави за първи път от спонсор на мероприятие на писта Дракон.
www.alfisti.bg
Пак извинета ,но не съм получил още нищо за "1st Italian Track day - 22.08.2009" 20 Валентин Вълов Alfa Romeo 146 1.6 Boxer аз :) ни пари са ми поискали някаде нито някои се е обадил по телефона
Имаш ЛС
Аз няма да мога да доида за жалост нямам транспорт до там и обратно, да направите хубави клипове и снимки ;-)
Е няма ли някой колега от София, който може да те качи?
Аз да попитам, специално към Нео се обръщам...
Мога ли да дойда до Сервиза на Екстрийм и там да си платя и да получа пропуска за участие? Не заради друго, ами сте ми близо ( от кв.Надежда съм)...и не ми се чакат куриери и прочие :)
Благодаря
Семкаджиите от София кога мислят да се тръгва в събота към Пистата?
:drunk::drunk::drunk::drunk: а след 18:00 22.08.2009 няма ли да има :drunk::drunk::drunk::drunk:
някой може ли да ми пусне точното местоположение на писта дракон на гугъл мапс...
Благодаря предварително:)
Колега в 7:00 ще се тръгне към пистата или 7:00 е събирането.
Заповядай : http://maps.google.com/maps?f=q&sour...g.wikipedia.bg
7 е събирането и се чакаме до 7и15! Това на 1км на Лукойл-а! А отделно имаме сборен пункт от всички градове на пазара на село Труд(първото село след отбивката на магистралата за към пистата) в 8и35!
Някой може ли да пусне крайното класиране, че аз трябваше към 16:00ч да си ходя, че ми се отвори ангажимент ;)
Аз се успах жестоко. Заъсняхме с класиките за слещата с 1 час. Съжалявам много! Все пак направихме прилична колона и на отиване и на връщане.
AAААААААААААА няма такъв кеф като на писта!!! Крайното класиране предполагам ще го обявят изцяло или в тази или в друга официална тема за снимки клипове и резултати ;)!
Добавил съм албум за събитието в профила на пистата, очакваме вашите снимки:
http://www.facebook.com/album.php?ai...id=79524009343
Много хубаво мероприятие !
Поздравления за хората, стоящи зад цялата тази организация днес !!!
Единствения недостатък май беше ужасната жега, която напоследък е налегнала Пловдивска околия ...
хахаах мен ми изгоря носа от слънцето...! Иначе много яко беше! Наистина евала на организаторите!!! Беше ми за първи път да карам на писта с лек автомобил и въобще не съжалявам!!!
Аз малко неподготвен отидох де, чак ме хвана срам...Хората слагат сликове, махат седалки и прочие...Аз с пълен багажник с болкуци, раници, ядене, вода, масла и прочие...Напълно сток (без чипове-мипове, спорни филтри и прочие бонуси). Гумите ми бяха супер износени и в завоите направо летях към чакъла/тревата с пълна сила...Дори един път успях да изпързалям задницата в тревата и набрах малко зеленина за вкъщи :) Но въпреки всичко преживяването беше супер!
Някой може ли да ми сподели ако е видял в клас до 1.6 какво беше най доброто време.Аз съм с сивото Браво с черния капак моето време 1.10сек. че си трягнах много рано и неможах да видя какво стана после.
До 16:00ч Времето на Нео беше 1м и 3 секунди и май беше най-доброто до 1,6. На Поох колата беше 1м и 2 секунди, общо взето това си спомням като топ времена...
Браво на организаторите!
Шоуто беше пълно (поне за участниците де), отстрани не знам как е изглеждало.
Благодаря на MainaCore и V_G_Z , че помогнаха да си намеря гума (след като разпорих моята :party:) и да си направя кефа на 100% .
:notworthy::notworthy::notworthy:
Благодарности и на колегите Wolfy, Yanko и vlado_iv, които също се отзоваха!
Такива Алфисти трябва да са за пример на всички ;)
Има и доста видео мериал, но трябва да се обработи малко преди качването (ХД формат е и файловете са огромни).
Моля който има снимки и/или видео да драсне едно лично на мен или Нео (да съберем всичкия материал на едно място и да се направи галерия).
Хихи да колега аз съм :cheers: Радвам се, че ти харесват :magic:
п.с. Аз имам снимки и малко видео материял също в ХД формат на камерата...( видеото включва събирането на Софийската група на Лукойла, карането в колона на Софийските Алфи по магистралата и малко от пистата...)
Не не не не...Това просто беше нерелано....БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ адските усилия и труд за да стане възможно това мероприятие.... Просто всичкоооо беше перфектно:cheers:
Многооо ме запалихте....Макар и моята кола да не беше много подготвена, но си направих неописуем кеф,...... и на мен ми беше за първи път....то си и личи де...Иначе 300км. пътуване +74 състезателни км.= 40литра/лв. газ:magic:LPG рулззззз..
Ето едно клипче от мен...Съжалявам за възгласите и всички коментари, ама те са само в началото...Простоо в повече ми дойде адреналина :tooth:....Към средата обаче всичко е окей...Клипчето е топ качество 330МБ имайте предвид при зареждане :)
На втора на пропан бутан правя 100-105км:moon:
http://www.youtube.com/watch?v=ltDzFIYbnMM
Оператор, навигатор и изцапаните гащи :tooth:: Wolfy от отбора на легендите...ю
EDIT: 140км. на правата и после с двата крака на спирачките :tooth:
Епа, че как... отстрамихме LPG съсловието :) Интересно ми е понеже споменаха скоростта на Поох на правата 188км/ч.... Вашите колко бяха?
Абе я пишете и кой с какви гуми е карал, щото едни сликове свалят доста сносно времената на тая писта.......
17" Пирели П зеро росо на протектор.... :tooth:
http://www.youtube.com/watch?v=bF6OZ...1&feature=fvwp
Eто вижте холандците кви яки Алфи имат.АЗ не можах да присъствам на трак дея, затова..... искам и аз такъв клип да видя.Направен с яка музика и с направени коли.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Колега всичко хубаво ама много калпав оператора.От цялата история нищо не се разбира.Нито оборотите.. нито скороста с която минаваш завоите и правата.. нито огледалата.Като ниваляшка се е търкалял.
вярно е това... аз си карах с моето тойо т1-р стриит гума и първата обиколка стопляше 2-ра и 3-та обиколка държи и в 4-тата вече е прегряла... максималната ми скорост по километража беше почти 140км/ч. Другия път или семи слик или направо слик за предните гуми ;).
Иначе съм много доволен от мероприятието и си направих кеф на макс!!! Почти30 литра бензин за целия ден - 360км с обикалянето ми из София вечерта и над 20км пистово каране с педала до долу. На места по завои и 2-ра скорост на макс, диференциала се чудеше на кое колело да подава въртене :th_up::th_up:.
Пистата наистина не съсипва гумите, ако не презавиваш с волана много... но позволява доста добро сцепление, а с подходящо окачване и сликове, времената падат, според мен!
ето снимките и няколко клипа от моя апарат: http://eightball.data.bg/p/files/1-s...,%20Kaloyanovo
Ето малко снимки и от мен http://s17.rimg.info/eca2b712b08d5bb...bf77b09247.gif1st Italian Track day - 22.08.2009
Някой вчера ме снимаше отзад http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif уж подаръците каза, че снима да си признава кой беше и да качва снимките.http://s17.rimg.info/371ed1209e91c26...2e72f13137.gif
сега ставам и ми липсва лаптопа..... н.з.
искам да благодаря на всички по някакъв начин свързани или дошли на събитието. Дайте ни малко време и ще обработим резултатите и снимките ;)
Уникално беше :bravo:
Attachment 27626Attachment 27627Attachment 27628Attachment 27629Attachment 27630
Attachment 27631Attachment 27632Attachment 27633Attachment 27634Attachment 27635
Attachment 27636Attachment 27637Attachment 27638Attachment 27639Attachment 27640
Attachment 27641Attachment 27642Attachment 27643Attachment 27644Attachment 27645
Attachment 27646Attachment 27647
Супер!
Колеги нека ползваме тази тема в правилния раздел...
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...824#post547824
Много яко се получи. Накефих се макс, въпреки че изгорях брутално!!! Евала на организаторите, на шофьорите и на всички, които бяха на пистата!!! Дано това да се случва по-често!!!
ПС: Специално евала на alexma3x, който даде 1.05 със 164 2.0 ТС - браво човече!!!
времената са готови на
www.alfisti.bg
40/100 разход:devil:
Така като гледам чудесно сте си изкарали.
Поздравления за организаторите.
Благодаря, за поздравленията, ежедневката се представи повече от отлично,особенно като се има впредвид състоянието на мотора
а ма Григор ма прецака накрая и неуспях да изляза за 3ти път щото времена от 1,04 мисля, че са реални за тази кола и исках да се пробвам сам
1.05 сек време ги дадох като излязох със Стишо, а той си е бая голям :devil: така на око към 120-130 кила
Ама като се има напредвид, че с бмвто давам 57сек направо си се возехме :devil:
Покарах на Бобо ГТВто /1,02,53/, покарах дизел повера на Пух /1,04,68/, возих кат навигатор при Мариана, повозихме се с Гиги на 166 и анализирахме правилните траектории за тази писта, изгорях яко ама заснех 10 гб ХД видео за клипа
който katanateam ще ви направи
/eто негови клипове - http://vimeo.com/user1335504/videos/sort:date /
Спечелих си гъзарски кожени ръкавици Алфа Ромео - тамън ще ми отиват все пак съм в клас лимузини :bounce8:
Поздравления за добрите времена. Определено съм пропуснал да подслушам разговора за верните траектории на тази писта - успях да докарам само до 1:09.14 с моя 1.8тс, което според мен е слабо, но все пак и тренировки се изискват. Трябваше някой от Вас да кача да ме навигира по завоите! Другия път :).
Поздрави и чакам с нетърпение клиповете!
За 57 сек. на Дракон става дума нали за 1 обиколка..Евала човече...Сега като гледам резултатите от официалните състезания, например в най-якия клас Х/4 от тази година. Бох и Шишев са в границите на 56 сек. А предполагам знаеш какви машини карат. Евала. Просто исках да те поздравя. Успех.