Абсолютно съм съгласен с теб за 155-цата,най-галямият кеф е с нея,върви ката Ф1,най много нея си карам.Но най ми е трудно да карам 8С много мощ ,а никаква стабилност.Quote:
Originally Posted by Alfa User
Printable View
Абсолютно съм съгласен с теб за 155-цата,най-галямият кеф е с нея,върви ката Ф1,най много нея си карам.Но най ми е трудно да карам 8С много мощ ,а никаква стабилност.Quote:
захващам се здраво че мн се запалих :rosso_spider:Quote:
захващам се здраво че мн се запалих :rosso_spider:Quote:
И аз съм в отбора !
И аз съм в отбора !
Играта си заслужава! Различава се от останалите Racing игри и си има собствен стил - типично за Alfa :super:
155 V6 TI е лудница :drive:
Играта си заслужава! Различава се от останалите Racing игри и си има собствен стил - типично за Alfa :super:
155 V6 TI е лудница :drive:
Много яка игра, а за 155 нямам думи просто :big_love: Заради тази игра си взех 155-цата :metal:
Много яка игра, а за 155 нямам думи просто :big_love: Заради тази игра си взех 155-цата :metal:
хахах значи никога няма да си взема 147 щото много ми се опъва на играта, нищо лично към колегите с такива красавици :oops:
хахах значи никога няма да си взема 147 щото много ми се опъва на играта, нищо лично към колегите с такива красавици :oops:
Кога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ??? :roll:
Щото вече съм 3 ниво :P
Кога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ??? :roll:
Щото вече съм 3 ниво :P
Зависи на кое място завършваш,ти дава определени точки,така събираш точки за следващо ниво,кола и пистаQuote:
Originally Posted by automaniac
.Също печелиш и екипи,те ти повишават скороста,стабилноста,здравината.......и другите му там работи,айде до 8С :drive: :th_up:
Добре де така да се изразя-Кое ниво-опит трябва да съм че да откл. 147 ГТА ? и тъй нататъкQuote:
Originally Posted by tipo1960