Бравото е петак, все пак....
Printable View
мойта от подписа без чип само един спортен филтър и то в кутията бие с кола и малко 1.9-105коня с чип тва е пробвано със старт от място гонка до 160++ километра за тва е мн относително ще падне ли ще бие ли бензина!
Аз с моя спален вагон (116 коня чипнати - не е мерено на дино) от подписа редовно наказвам едно 20 волтово Браво 155 коня - направо го бия като маче у дирек. Съсед ми е, адски е амбициозен и постоянно прави некви промени по колата, постоянно я олекотява, спортни филтри слага, сваля седалки, сипва некви добавки в бензина и пак не може да ме стигне.
А и на максимална скорост също го правя сам да си говори
http://img.photobucket.com/albums/v1...19JTD116hp.jpg
Аз ще кажа само едно 115 коня с чип няма никакви шансове с/у 2.0 ТС ама никакви :flex:
ако ТС-а е в добро състояние и чипа е на Бобо според мен дизела няма шанс поне според моята колица :plane: след ремапа върви кат луда:punk:
Лично аз съм от скоро с JTD и не разбирам чак толкова,но смятам че дизела ще е по бърз със сигорност;-)
в цялата тема никой не казва на какво разстояние ще е двубоя(ако е драг)... незнам защо спорите, има коли, има и коли... важно е на пистата какво става!:starwars:
Колега много си прав за това
То темата ясно се казва какво се иска, нека някой с 156 2,4 136 коня + чип да се пусни срещу 2.0 ТС с чип, ако и чоповете са от 1 място още по-добре и колите да са си изрядни, да се пуснат на 1 драг и да се каже кой с колко бие, всичко друго е празни приказки.
Според мен човек от ранга Бобо щом казва конкретно какво се случва аз лично съм склонен да повярвам на него:punk:
http://dobavi.info/cars/alfaromeo/m5644.gif
Ей,пак почнахте да звучите ,като стари моми,които си говорят за трипера!Бобо ви го каза,ама кой да се задълбочава!Нашето си е най убаво!Дизела си е много хубаво нещо,но при еднаква кубатура няма шанс срещу ТС.Карал съм ЖТДМ и 1.9 и 2.4 и са перфектни мотори.Ауди ряпа да ядат с техните тракторни агрегати.Но нека не бъркаме свещенника с клисаря!
И пишете така,че да не се налага да триеме!Тоест пишете си,кой,каквото душа му иска,но не нарушавайте добрия тон.Не че ще го направите,но поне се опитайте!:ban::sex:
Бобо казал............:hmm:
На Чешнигирово има една изоставена военна писта.
Всички бързи ТС са поканени утре следобед...............