Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!:grin:
Printable View
Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!:grin:
Ферарист...като дойдеш в Сф. само врътни един телефон :):)
Иначе миналия път бяха гонките с 80кг. оператор...И там видяхте с колко пада 156цата...Сега вече моята алфа 3ти ден я карам на бензин и започва да влиза в кондицията....За това е разликата.... А и колко трябва да върви 156 1.8 Комби, при положение че 155 2.0 8В с чип върви на кантар със седан 156 2.0..?!? И то не само моята...а изобщо... Ще изчакаме Радо да види какво ще прави по неговата и пак ще се пуснем...
Иначе толкова можах толкова снимах...Никак не ми е лесно да сменям предавка с 2 пръста...то за това и изтървах 2 пъти..Камоли да следя пътя и да гледам къде е насочен телефона:grin:
Eто клипове на Бимбо срещу една многооо съмнителна и олекотена Е36ца..
Bimbo VS e36...Много добре върви тази е36ца...
http://www.youtube.com/watch?v=0qwNpHcMNvU
http://www.youtube.com/watch?v=q1WdRuYxETg
http://www.youtube.com/watch?v=G1MB1sFKC6c
в последствие и аз се пуснах с нея, обаче не успях да снимам...При летящ на 3та от 100км. до 160 сме на кантар...
А ето да видите че има и по-вървящи легенди!!!Поне заради моментното ми състояние... :):)
На Мишо 155цата отново :go: :go: Тя ще е още 1 идея/кола по-бърза от на бимбо БМВто :)
http://www.youtube.com/watch?v=GU972tgSwwQ
Накарай ваноса с копче по рано да тръгва :D:D:DQuote:
Радко кво ще кажеш!!!Ей незнаеш какво ме направи от 80км/ч на четвърта!!!!!!!Направо ме смаза!!!1,2-ра кантар никой не дърпа,3-ми я взима цялата(което означава половин калник)4-за мен и нагоре не се знае!!!!!!
Малко нескромно може да прозвучи ... ма 155 си кърти, квото и да говорите - браво Венци, браво VFTI :clap2:
Другия път да вземете някой ултра-лек оператор, и да е светло - че кефа да е пълен !!!
155 2.0 8v да е достоен противник на BMW 320 V6, при тва от следващо поколение ... тва си е направо гавра с автомобилостроенето :holiday2:
Ами 155 2.5 V6 няма ли да документирате с тва баварче - интересно ще е за всички, и то не по-малко от колкото на самите шофьори мисля ...
На 400метра при старт от място смятам че 155цата е определено пред БМВто...Поне доколкото си познавам стартирането..
Иначе БМВ-то с АР 2.5 интрига може да има само след 160км и то само ако шестака на алфата не е изостанал сериозно от БМВто...Смятам че е по-бавничка до 120-30км. от 2.0 :)
Е да де ма аз нали се сещате,че имам един милион ролки,ремаци и т.н,а на Венци бегача е чиста няма климатик и т.н!!!Той каза,че неговата тежи около,1280кг,а мойта без мен и бензин е 1370кг,а аз съм 111кг,и 15-20 литра бензин!!!Много неща забравяте,тоя моя мотор е слаб попринцип,мене силата ми идва след 4300-4500 заради ваноса,имам 25-30% загуби от задвижването,по-широки гуми,и т.н!!!Забравяте,че и Венци си олекоти колата като мен и си махна филтъра!!!Не забравяйте,че колата му има чип,той може да кара и си мисля,че съм се представвил много достойно!!!!!
Радо,като оправиш останалите работи,мини да ти сложим 15-ките ;) Все пак Венци е с 15" ,а дали не е и с 14"...
Ти ела с 2.5 да се пробваме с теб ;)Quote:
Originally Posted by ФЕРАРИСТ
Абе бате,много добре си вървят и двете коли.
Всеизвестно е че Е46 320 не вървят и ако беше някоя нормална щеше да изяла 3-4коли разлика....Тааа няма как да се отрече че колата на Бимбо е много добра и наистина изненада доста коли в гонки тези дни, а както следя и изобщо....И представянето браат ти е повече от достойно :):)
Зимните са ми 14" 185/60 на 3 сезона факт че са идеални за случая...
А летните 195/55/15 новички
Тия оправдания с гумите не минават...който квото иска да си слага...На светофара никой не пита ама имаш ли 100кг. туршия отзад или не...Тааа факт че съм и по-лек и с по-добър размер гуми и с чип, ама и на Wolfy и Мимоузунов колата доказва че колите ни още не са развили потенциала...Да не забравяме че генерацията ми е стандартна на 50мм...свещите са ми на 30К км, а имам и газова и т.н. и т.н... все тъпи и безмислени факти, които едва ли някой иска да слуша... И ВСЕ НЕЩА ОТ СФЕРАТА АКО, ама пък АКО БМВто СЛОЖИ ЧИП??!?!?! Какво правим?!?! Тааааа чертата педала на газста и ТОЧКА. Ако някой не е готов да губи нека не се пуска...Само се замислете как се обяснявате на някоя Астра 150коня, че ако вие бяхте с 200кг. по-леки и т.н.. ще сте щели да го отупате, ама сега сте си изяли дозата 3коли дистанция....
2.0 ТС вс 2.5 В6 55-ца? :roll2: Аз не се сещам за такава,която в момента е в движение,но като си спомня на мето1973 шестака с какви коли се дърпаше на бояна и какви бяха резултатите.... мисля че на това КуВе шестака ще му направи автовоз разтояние (лично мое мнение)
Eх, добре сте се позабавлявали.
Кога ще е следващият път? Искам и аз да се пробвам, да видя каква е разликата сега, след като съм с remap. :devil:
Колата върви осезаемо повече. :go:
Айде обаче да спретнем една срещичка някой уикенд по светло - мисля че ще е по-добре, а и честно казано събота/неделя през деня и около обед сигурно ще има даже по-малко трафик. :)
Бравос на Легендите отново са се представили достойно. :devil:
Браво и на всички участници в гонките за ентусиазма им .
Венци ,всичко хубаво ,но почти нищо не се вижда на клипчетата.:no:
:dance::go:
Снощти и аз цъфнах ама със закъснение и изпуснах гонките с Бимбо. А времето беше по хубаво от оная вечер.
Браво на Венци чесно казано съм очуден от резултата, но ме е подвел и вървежа на Радко, определено нещо не е добре изключихме дебитомера и колата върви по същия начин явно има няква драма, ще се разбере днеска.
В събота и неделя има доста повече трафик по самата магистрала...Тааа през седмицата определено е по-спокойно.... Мен тази вечер някаква е36 320ка ми писа за сверка, така че пак ще ходя някъде...Ама ще пиша по-късно за точно време..
Fear ако искаш може тази вечер да се пуснем с теб :):)
Иначе за клипчетата...Ами няма как...ориентирайте се по фарове, по коментарите и трябва да ни вземате на доверие...Все пак мисля, че ако само бяхме написали резултатите без клипчета едва ли щеше да ви е интересно:-):-)
На мен проблемът ми е, че като е тъмно ми е хм, дискомфортно, 'щото съм малко недоскив. :tooth:
Затова и писах за нещо през деня, през почивните дни. :)
Ако имаш такава възможност, ще се радвам да се пробваме. ;)
Не мисля, че ченгета или някой друг ще ни направи проблем, така или иначе става въпрос са една дръпка, после (или преди това) може да пием по кафе и така... :)
Еее за събота и неделя едва ли ще съм на линия...А и да направим дръпка само до 160км...и мен ме притесняват високите скорости особенно нощем:) Тъкмо ще видиш как ще вървиш спрямо Бимбо след чипа :)
ЕДИТ: за да не цапам надолу...
Магистралата не е улица...Най-малкото че от гледна точка на полицията ако караш с 160км. по километраж си реално за глоба от само един фиш...Отделно че 4ленти и мантинела и липса на трафик звучат максимално безопасно спрямо всички други участъци за гонкане...
Aз имам имунитет! :wow:
Не обичам да се състезавам с кола по улиците, защото е опасно. :)
Виж, ако става въпрос за картинг или някакви симулатори, имам хиляди часове зад волана.:tooth:
Венци, пиши, като стане ясно кога и къде, пък аз ако мога, ще дойда. :)
Ей хора понеже не следя темата защото нямам тази възможност,когато има събиране нека някой да ми звънне едно телефонче :afro:
Благодаря предварително.
Днес излизам от бокса(може би)и съм там ако ще ходите:stretcher:
Добри гонки сте си спретнали, много ме е яд , че не съм от Сф, иначе 156 1.8 пада доста от 155цата, Венци само чипче ли имаш да не криеш и нещо друго? И като гледам се дърпаш с 95 бензин, незнам аз като сложих 98 с добавка колата почна да бяга доста повече...
P.S. И нали имаше нещо от рода , че след чип е препоръчително да се кара с високооктанов бензин?
Венци замери се ако можеш с Джиджи,със соф_бг,със узунов и виж как вървиш с тях сега,че гледам урганизирате нещо,а аз съм зает както ти казах!!!!!:no:
Абе на Миро кувето има чип от извънземните,ей вие изтрещехте с тоз Лукойл,от колко часа сте там,мога да мина и аз:unsure:
Аз знам как вървя с тях...за това и нямам желание да се пускам:no::no: :tooth: Ама нали ти искаш сверка....
Еми капака и багажника ми бяха отворени...Нито филтри, нито да съм бил разкостен нито нищо...Генерацията ми е някаква стандартна на 50мм :tooth: много е тъничка...И плочката на газста и самата бутилка се виждаха....Както казах моята кола не е извънземна просто това е нормалния вървеж на 155 2.0 8 в :afro::afro:
Ами за бензина е така препоръчително даже задължително ама и с 95 нищо не става- чукам на дърво...Все още не мога да установя дали върви толкова добре заради бензина 95 или защото я карам вече 3ти ден на бензин...Сега като свърши 95цата ще налея 100 и ще видя....До тогава незнам какво да си мисля за горивото и вървежа...
Сори момци ама аз съм още в бокса....утре ще съм на линия.:bad_evil:
О, задължително, но на тоя етап само двойката върви така както ми се иска, 2.5 има още къде да се пипне, макар че го юркам в рамките на поносимото - все пак ако ми се скапе скоростната, трябва да ода до Англ директно, докато с другата такива кахъри нямам......стане ли готово за ръчка, ти си първия.....
Колега, нито по колата на Мимо, нито по моята има нещо различно от чип тунинг и изнесена тръба за по-студен въздух отвън. А и трите коли (включвам и VFTI) вървят почти наравно... Дори в момента колата на Венци не показва пълния си потенциал и е леко зад другите две...
Интересна ще бъде сверка и с 155 2.0 16V TS
Ама имаш китайски спортен филтър на 20хил км...А ти кажи на бензин или на газ се пускаш, че да не само глупости да си говорим колко много вървим :tooth:
155 2.0 8v с чип срещу 156 2.0 с чип смятам че ще са на кантар или лека преднина на 156цата или на 155цата :D:D
Съдя по мои стари гонки когато бях без чип и съм се пускал с 156 2.0...и бяхме на кантар или една идея преднина на 156...както казвам и по-надолу без да знам състоянието на 156...
Иначе последната гонка с 156 2.0+ чип срещу моята беше отразена в една друга тема. Смятам че бяхме на абсолютен кантар до 100-110км. и нагоре може би 156цата издърпваше, но тогава нямаше как да проверим....А по-късно пък мимоузунов напълно натоварен вървеше наравно с мен(аз бях напълно празен)...та от там си правя изводи че би трябвало легендите да са по-бързи...А ако 156ца е със заминал дебитомер(а то няма здрав дори да е нов) още повече няма шанс:):)
Ауеее ебаси сложното разсъждение, ама съм с една мисъл за 155 и вече според състоянията на колите и моментната им работа..... ей го и моята не вървеше до петък, ама се развървя след още 3 дни каране на бензин....Абе капризна работа :tooth:
П.П Опитах се да съм максимално обективен :):)
За довечера има ли мераклии за среща на караулката към 21:00-21:30?/:prescription:
Ко стана бре пичове?...къде изчезнахете всичките!!!!
Искам реванш от Миро с QV-то,някоя вечер когато е по топло.
sof_bg, реванша го имаш, но сега аз съм в бокса... Да се надяваме да се оправя скоро :?
Ооо пак подобрения а:)))...чакам те кат си готов.