в каталога отляво има раздел за Трак дей 2009 ... буташ пропуска в потребителската кошница и чакаш да ти го донесе куриер ;)
Printable View
В клас стрийт влизат автомобили с пълен фабричен интериор и екстериор, без сликове или полусликове.
Модификации по окачване, двигател и спирачки са позволени.
Всички останали автомобили участват в класирането за клас "Модифициран"
Това ще рече ли че ако махна задните седалки влизам в клас модифицирани.За сликовете разбрах че ако съм с тях съм модифициран но за интериора не разбрах.Благодаря.
Значи да видим дали съм разбрал ако си премахна седалките от колата и сложа сликове няма да ме сравнявате към някакви изроди с по 300 коня?
И ако дай боже направя добро време то ще се запише на пистата според зависи модификациите. А в самото класиране на нашето състезание всички сме равни.Дано съм разбрал правилно :grin::grin:
Почти......:gayfight:
В общи линии е така.
обсолютно точно ;)
Благодаря ви пичове мно пекани. Значи да гледате живот и здраве едно сиво браво със сликове изтарбушено и без преден капак и една откачалка зад волана.Айде ще се видим на 22 айде с здраве:kiss::kiss::kiss: хгахаха
от утре на алфисти.бг ще има списък със записалите се
Аз съм вътре вече. :super::super:
Аз продължавам с въпросите.
Коя е електронната поща? И ако отговора е, че е формуляра за запитвания в alfisti.bg, как да прикача попълнена декларация?
Предполагам няма да е проблем сега да подам декларация и да се запиша, а когато се върна в БГ да си закупя пропуск.
П.С. Просто искам да се запиша днес , а нещо не ми се получава. Знам,че може и директно на пистата. :grin:
Айде пак поздрави ;)
Инструкция за записване:
отваряте алфисти.бг
отляво има онлайн каталог
най-отдолу пише Тракдей 2009, натискате
после пропуск участник
след това цъкате на картинката
добави в поръчка
горе вдясно е поръчката
попълвате инфото
и получавате:
акредитация
декларация и номера и идвате на пистата.
на писатта оставяте само декларацията и това е ;)
поздрави
Благодаря!!!
списък със записалите се до този момент:
www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
:rotfl::rotfl::rotfl:Quote:
12 Павлин Цанев AR ARNA 1.8 Turbo
въпреки , че този звяр ще е интересно да се види на пистата :)
П.С Жалко , че в списъка не пише и никовете , понеже някои колеги може да не се познават по имена :)
ЕЕ гати работата само аз ли съм пришалец без Алфа ще сащитавам с чест емблемата на Фиат.:super::super: