Ти намери ли ми някакво не много пипано БМВ до 130-135 коня (ако е с повече коне няма смисъл да се пускам) ;)
Printable View
Ти намери ли ми някакво не много пипано БМВ до 130-135 коня (ако е с повече коне няма смисъл да се пускам) ;)
На старта ще снимам отзад гонката а към финала ще ви чакам да видя кой ще е пръв :hehe::hehe::hehe:
Хич да не се пуснем поне ще си полафим порядъчно. Незнам за вас ама аз адски се забавлявам на такива срещи.
Разцъкай ги във вашия форум че имам подозрение, че Бумерите ще са много малко а тук като гледам ще е поне двуцифрено число Алфа сектата.
Този път ще взема и аз да се поява,ама под прикритие с рено лагуна :gas: ,само да има кой да ме посрешне,че никой не познавам:bash:
Някой снимка иска ли къде се намира ?!
Attachment 37028
Червената черта е околвръстото.
Жълтата Цариградско.
22 часа и нагоре
P.S. Някой ще ме вземе ли мене ?
Час ?
20,00часа
Колега 20ч трябва да сме там, така че предполагам аз ще тръгна към 19ч от Кино АРЕНА запад...после по Тодор Александров...Паветата..Цариградско и Лукойл...Ако си ми някъде на път нямам нищо против да те взема :)
Супер :) Ти си 130 коня нали :)
[/QUOTE]Разцъкай ги във вашия форум че имам подозрение, че Бумерите ще са много малко а тук като гледам ще е поне двуцифрено число Алфа сектата.[/QUOTE]
Нали аз ще съм там!!!!!!!!!!!!!!!!!:big_flowers: