Звука как е промени ли се от крайното гърне спрямо звука с права тръба?
Printable View
Звука как е промени ли се от крайното гърне спрямо звука с права тръба?
СУПЕР Е СТАНАЛА ! :flirt:
Ама кажи ми кога ще оправиш тази досадна ударена точица на задния десен калник, че не се вписва в картинката :D
Айде, че почнала да фаща ръжда :lol_sign:
Дисковете много радват окото.:flirt:
За Гърнето/Раздувката/ знаеш какво мисля.
Успех с проекта :lol_sign:
Тва за тая дупка мога да ти препоръчам един бояджия-пияница от Пазарджик :thumbdown::thumbdown: Гее киро от къде го извади тоя грънец.. :notworthy: Айде пък сбирайте се на 17-ти и ви чакаме на гости в Пазарджик :?:
Колега,приведи си темата според изискванията на раздела.
След нова година ще бъдат разчистени всички теми които не отговарят на изискванията.
Знам, че има вещи по тези въпроси и искам да попитам каква е формулата или кои параметри на кулера се съобразяват с турбината. Предполагам дебита на въздуха от турбото трябва да е съобразен с капацитета на кулера. И в случая как точно изчисли, че тези размери на кулера са подходящи за турбото?! И видях, че оригиналната т. е била "тоталка".. сега с каква си ако не е тайна? :drinking:
Попринцип работата общо взето е на око при кулерите, поне при непрофесионалните заигравки със силов тунинг. Ако ще става над 200 к.с колкото може по голям натикваш, сега за 1,9 специално за 150-190 к.с този е идеален...Примерно аз на моето 2,4 съм с нещо подобно но може и още да се желае като размер. Иначе големия кулер изисква голяма турбина и голям дебит, както и налягане, за да не стане голям турбо лаг-а, но това е прекалено чак да се изчислява за ежедневна бегачка според мен :)
Аз смятам че един от най- добрите размери е 550x230x65 стига да има къде да го натикаш и да имаш яка турбинка :)
Последните козметични промени.Малко мунинг....
http://media.snimka.bg/s1/0528/027300231.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0534/027312610.jpg?r=0
разработките минаха ли на козметичните промени :)
Ами те такива промени не тьрпят много разработки,аз даже вече подучух,че е оправила няколко топалки ,макар и не напьлно позасилена.Успех кире добре е станала колицата:thumbup:
Извинете ... това 1.1 моно ли е :bouncing_smiley: Киро .... фнимавай :bouncing_smiley: Ти на толкоз бърза кола до сега не си се качвал освен на Генчо на бравото :screwy: