Име на получателя Алфисти ЕООД
Състояние Извършено плащане
Дата 22.08.2011
:Tease:
Printable View
Име на получателя Алфисти ЕООД
Състояние Извършено плащане
Дата 22.08.2011
:Tease:
+2-ма тая седмица ще ти ги преведа
Нямам сликове,иначе и на мене ми е интересно със сток окачване какво време ще даде :)
8 дена бре - не остана......само свалям сервото с цилиндъра от черната, на червената и съм готов.......а, и чорбата трябва да сменя.....
Ми някои хора карат колите си за кеф, не да чупят някакви измислени рекорди ;)
Не говоря да караш пенсионерски, но според мен кефа от самото каране може да го получиш и ако не поставиш някаквао велико време :upsidedwnsmiley:
Наближава последният срок за записване за 5th Italian Track Day Alfisti.bg - СРЯДА 31.08.2011. Към момента има 13 свободни места за участници. В деня на мероприятието записването ще е на цена 40 лева. Всички записали се в деня на мероприятието, ще стартират в общи групи без да се взима под внимание времената давани на пистата до момента. В деня на мероприятието няма да бъдат допуснати повече от 50% от свободните места за членове на партньорите ни от Клуб Алфа Ромео България. Записването на участниците ще се проведе между 09:00 и 10:00 часа. В 11:30 ще бъде изтеглен жребият за пасажери на автомобилния ас - Георги Пейчев. Щастливците ще имат възможност да се повозят на пистата в състезателния Fiat Punto Super 1600 на шампиона.
Батки - имам въпрос, ако искам да се пусна и аз има ли някой да ми каже кво да правя на таз писта?
Примерно къде на каква предавка да карам и т.н. а и да ми асистира на пробна обиколка? Дали е възможно да стане това, че досега не съм се пробвал а ме гризе някак си :) Не смятам че моя шлеп ще направи време в никакъв случай ама за да се изкефя максимално има ли начин да ми съдействате?
ок - ето ме и мен - Боян Бонев - Alfa 166 2.4 Jtd. 150 к.с. моля ако намерите за адекватно да ме включите :)
еми беше ти съдействано и ще ти бъде..
В списъка си вече. Евала!