Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child
Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
Printable View
Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child
Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
;)Мале, момчета, напълнихте ми душата. Изслушах си ги по няколко пъти. Така пее този... Замислила съм да му махна гласните струни и да ги присадя на себе си. Тогава няма да говоря с хората, а ще изпявам всичко.
Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен :wub: Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира ;)
Някой спомена нещо за обороти...
[QUOTE=old alfist;480348]
Изпълнена е за пръв път пред психиатричната клиника където е бил Барет, за да може да я чуе.
QUOTE]
Пепел ти на устата, колега! ПЪЛНА глупост...
Смисълът е, че казваш "много добър" и "него" за цяла група :D Иначе да, много са добри!
И като така или иначе постнах още едно мнение, ето малко Kids Wanna Rock
Какво сгафи колегата? Барет си е бил лудият диамант. Пък вече кой на кого къде е пял, само те си знаят :confused:
Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
Eто едно за първия танц на сватбата тогава:
Deep Purple - Love Conquers All
П.П.
Ясно, че на spe4elist ще се спират, ама и аз не съм за изхвърляне. :Tease:
Ей мъ и мене, за добриииийййютрооооооооо :choice::Tease: Rainbow Can't let you go http://www.youtube.com/watch?v=tcwWdLnLCnI
http://vbox7.com/play:a9758b3c - Dire Straits - Lady Writer
Това се слуша в колата винаги с волумето на мах и с припяване.
Поздрав за old alfist!
Като стана въпрос за сватби - поздрав от Bruce Dickinson - Chemical Wedding
Ааа, и за моята сватба сте закъснели - на мен се спряха вече:hitbycupid:
Fear?