Много ми се иска да дойда но явно и тази година ще пропусна поради технически проблем но се надявам за Италфеста да съм ги отстранил и най накрая да се запозная с истинските фенове на Алфа . Пийте по 1-2 и заради тези , които немогат да дойдат
Printable View
Много ми се иска да дойда но явно и тази година ще пропусна поради технически проблем но се надявам за Италфеста да съм ги отстранил и най накрая да се запозная с истинските фенове на Алфа . Пийте по 1-2 и заради тези , които немогат да дойдат
логично
Със свален преден къпак дали ще може да се кара? Цел по добро охлаждане в адските жеги.
Аз знам, ама дали е разрешено.Може и да не може.
И пазарджишкия форум ще присъства,но за участие все още се уточняваме...
абре рожденника някво вечерно парти очертава ли се ...?....някъв общ вариант за спане ? в смисъл не да спим всички заедно нали ами да речем в един хотел :Yoda:
А вие кога мислите да отидете и кога да си тръгнете ?Аз май ще дойда на 22-ри сутринта и вечерта си бия камшика
Искам да попитам,а не знам кой точно организира събитието да се обърна към него,та за това ще пиша тук.
Въпросът ми е следния:
На "Калояноново" свободното каране е 10лв,на Фиат купе сбирката пак беше 10лв.Та понеже съм доста стиснат и бая скъсан в джоба,какво ще получим за 30лв?
Не искам да засегна никой,нито да получавам нещо,питам принципно...
Благодаря
Мисля че човека задава въпрос за нещо което го интересува......след като го зададе, на мен също ми стана любопитно същото......
И друго - значи ли че за това събитие пистата е изцяло ангажирана с него, или и други коли ще могат да карат междувременно.....
естествено, че ще карат само италянки, ще е затворено за външни посетители ;)